Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Shell Den Alınan Yakıt Ve Araç Arızası

30 Aralık 2023 13:20

Merhabalar, dizel aracım çalıştıktan sonra sık sık stop ediyordu. Durum kontrolü için geçtiğimiz günlerde Bursa'da servise gittim. Yakıt filtresi ve benzeri değişim yaptıktan sonra aynı sıkıntının devam ettiğini fark ettim. Bu sefer benim bilgim olmadan servis, depo içerisindeki mazotun tamamını boşaltmış ve mazotun kirli olduğunu, bu yüzden sıkıntının yaşandığını belirtmiş. Tekrardan yakıt filtresini değiştirmiş ve depoma yeni mazot koymuş. Bundan sonra sıkıntı düzeldi. Bu sorunun yakıttan olduğunu hiç düşünmezdim. Çünkü uzun süredir aracıma yakıtımı Shell'den alıyorum. Fazla araç kullanan bir kişi değilim. Ancak bu tip bir sıkıntıyla karşılaşmak hiç hoş olmadı. Aracıma 4 bin küsur TL'lik bakım masrafı çıktı ve deponun da dolu olduğunu varsayarsak, toplam 6.000 küsur liralık bir zararım söz konusu. Bununla ilgili yakıtı aldığım Bursa Osmangazi Elmasbahçeler Shell istasyonuna gittim ve gerekli bilgilerimi verdim. Sorumlu arkadaş, S**** Bey, yardımcı olmaya çalıştı ama beni Shell merkeze yönlendirdi. Shell Merkezi'ni aradım. Araçtan numune alabildiklerini, araçtaki yakıtın farklı bir yere aktarıldıktan sonra buradan numune alınamayacağını belirttiler. Böyle bir durum hakkında benim bilgim zaten yoktu. Bilgim dışında serviste yapılan bir işlem olduğu için herhangi bir işlem yapamıyordum. Serviste, çoğunlukla dolu olan yakıt depom tamamen boşaltılmış ve video alınmış. Bu zararımı kim karşılayacak? Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

02 Ocak 2024 10:37 (Şikayetten 2 gün sonra)

Melike
26 Şubat 2025 17:17
Shell'den Alınan Mazot Aracımın Yakıt Filtresini Tıkadı Ve Masraf Çıkardı
Ali sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Kuzuoğlu Shell Firmasının Aracıma Yanlış Yakıt Koyması

18 Ekim 2023 11:39

Ömer
26 Ekim 2023 16:33
Shell İstasyonda Sorun Var
Shell İstasyonda Sorun Var
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
18 Ekim 2024 08:32
Recai sonuçtan hiç memnun değil

Recai
14 Mayıs 2024 12:39