Çorlu Seymen İstanbul Caddesi No:192 Shell Yakıt İstasyonu

Gürol
31 Ekim 2023 16:05

National fuel corporation petrol anonim şirketi şube Seymen Mahallesi İstanbul Caddesi no:192 Shell istasyonu 30.10.2023 saat 11:00 istasyondan 59**365 plakalı kamyonetimle 1000 TL'lik yakıt aldım 6aydir aynı saatlerde her gün yakıt aldığım istasyon yaşadığım talihsiz olay market bölümüyle ilgi marketten 40 TL değerindeki cam suyu satın aldım parasını ödedim para üstümü aldım dışarıya çıkıp aracımı lastik şişirme yerine çekerek cam suyunu doldurdum üzerine ilave su ile tamamlamak istedim. Su hortumları bozuktu takıldığım bu da değil zaten olabilir. İnsanlık halide marketteki lavabodan boş cam suyu şişesiyle su doldurdum cam suyu zaten yeşil renkli çeşmeden aldığım su şeffaf her neyse istasyondan çıkış yaptım benim bağlı olduğum firmayı 2 saat sonra jandarmadan aramışlar sorumlu olduğumuz kişide direk beni aradı istasyondan cam suyu almışız parasını ödememişiz beni suçladılar. Her neyse durumu kendi yetkilime anlattım jandarmaya bilgi verdik. Güvenlik kameralarını tekrar izlediler daha sonra özür diliyorlar falan arayıp ama bir insani suçlamak bu kadar basit olmaması gerekiyor. 40 TL lik ürün için bu yaşıma geldim 1kuruşa tenezzül etmedim bütün günümü mahvettiler. Shell yetkililerinden ricam çalışanlarına disiplin eksikliği yoksun kalmış bir insan suçlamak bu kadar kolay değil özür dilemek ile her şey düzelmiyor. Maalesef bende gerekli yerlere şikayette bulunacağım. Kendi iş yerimdeki itibarımızda zedeliyorlar.

01 Kasım 2023 08:27 (Şikayetten 16 saat sonra)

Can sonuçtan hiç memnun değil

Shell İstasyonunda Fazla Yakıt Doldurma Ve Şamandıra Sorunu

06 Kasım 2024 11:07
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
06 Ekim 2023 17:50

Shell'den Alınan Yakıtın Eksik Doldurulmasından Şüpheliyim

Mesut
27 Nisan 22:00

Shell Mamak Natoyolu, Yakıt Vermedi Ve Gereksiz Yere Bekletti!

Çağatay
29 Şubat 2024 00:12