09 Ağustos 2023 11:03

Aracımı yıkatmak için Başakşehir 1. Etap Shell yakıt istasyonuna 6 Ağustos 2023 pazar günü saat 3'te geldim. Aracımı otomatik makinede yıkatmaya başladım. Araç yıkanırken u şeklindeki mekanizmanın sol sütun kapağı 3 metrelik kapak aracın sol tarafını baştan sonuna kadar çizdi. Tahrip etti. Bazı yerlerde boya sökülmeleri oldu. Ben yetkili ile görüşeceğim dedim ama yetkili bugün yok dediler. Ertesi sabah 10'da istasyona gittim. Yetkili ile kameraya baktık araç üzerindeki onlarca çizik ve tahribatı gösterdim oda kabul etti. Ben tutanak tutalım dedim ama yetkili olduğunu söyleyen kişi ben bugün işe başladım dedi. Bizim sigorta şirketi ile çözeriz dedi. Ben iyi dedim uyduruktan bir üç cümlelik yazı yazarak kaşe ve imza ile bana bir a4 kağıdı verdi. Sonra onların çalıştığı bir kaporta boya firmasına beraber gittik adam ya baştan aşağı o bölgeyi boyayacağız ya da pasta cila yaparak kısmen düzeltme yapacağız dedi. Bende bu kadar boya aracın satışında görünür diye tamam pasta cila yaptıralım dedim. Yine firma yetkilisi ile istasyona yakın bir oto yıkamaya gittik bende burada aracı yaptırmam dedim ben daha kaliteli bir firmaya götüreceğim dedim ve pasta cila ve genel çizik bakımını yaptırdım ve sonra istasyona geri döndüm yetkiliye tutar 1000 TL dedim ve 1000 TL de değer kaybı istiyorum dedim. İstasyon yetkilisi bu parayı vermem dedi. Sen bizi mahkemeye ver dedi.

Tamam dedim Shell genel müdürlüğüne gideceğim dedim ve İstanbul genel müdürlüğe gittim güya kurumsal köklü bir şirket dedim ama orada yüz yüze bir yetkiliyle görüşemedim. İçeri alınmadım bahçe güvenlik kısmında bekletildim. Zorla 10 dakika uğraşarak dil dökerek şirket içine iki telefon görüşmesi yaparak haber salabildik (bu arada şirkette pandemi dolayısıyla herkes uzaktan çalışıyorlarmış dendi). Sonrasında orada beklerken Amsterdam'dan bir telefon geldi. Shell'den bir kadın pozisyonu nedir bilmiyorum. Olayı bana anlattırdı. Bana şunu dedi. Biz bu işlere hiç karışmıyoruz sadece bayilerimizi uyarabiliriz dedi. Endüstri mühendisiyim ben nasıl olur dedim siz kurumsal bir firmasınız bu kadar sorumsuzluk olmaz sizi de ilgilendiren bir konu vb. En az 10 dakika konuştuktan sonra telefondaki bayan bana size bugün veya en geç yarın döneceğiz dediler. Bugün iki gün geçmiş olduğu halde dönen olmadı. Aracım baştan sona çizildi yıkama sonunda ücreti benden alındı. Aracın tamir masrafını istasyon karşılamadı ben ödedim ve Shell genel müdürlük sorunu üstlenmedi.

10 Ağustos 2023 08:00 (Şikayetten 20 saat sonra)
11 Ağustos 2023 10:44

Shell genel müdürlük cep telefonuyla bir kez aradı fakat ben telefonu açamadan kapandı. Shell istasyon dan ses yok. Yaptıkları kazanın arkasında durmuyorlar hiçbir şekilde. Shell kurumsal da lakayıt davranıyor. Ve halen sorun çözülmedi

Shell Keçiören Ufuktepe İstasyonu.

İsmail
20 Eylül 2023 11:30

Umut
14 Ağustos 2024 19:00
Shell Personelin Kaba Tavırları Ve İş Bilmezliği

Emre
22 Ağustos 2023 19:10
Shell Yıkama Araç Zararı
Can sonuçtan hiç memnun değil

Shell İstasyonunda Fazla Yakıt Doldurma Ve Şamandıra Sorunu

06 Kasım 2024 11:07
Fettah sonuçtan hiç memnun değil

Fettah
27 Haziran 2024 11:02