SGK Anne Ölen Dedemin Aylığı

Bekir
31 Ağustos 2024 22:32

Selamünaleyküm, anneme ölen dedemin aylığı için başvurduk, 4 aya yakın oldu. SGK'yı aradık, 1 ay da sürüyor, 3 ay da dedi. Bizimki 4 aya gidiyor, hayırdır 1 sene mi bulacak? Toplu ödeme yapılacak diye mi bilerek bekletiliyor? Yazıktır, günahtır, ayıptır. Kıt kanaat geçinen bir aileyiz zaten. Lütfen, yani lütfen, lütfen.

13 Kasım 2024 22:04

Annemin ölen babasının maaşı için başvurduk e devletten babam öldü oradan alıyor dedemin maaşı içinde başvurduk onaylandı ama tam 6 ay oldu herhalde annemin ölmesi bekleniyor maaş bağlamamak için üstelik bu bizim kendi hakkımız devletten yardım istemedik

13 Kasım 2024 15:55

Tam 6 ay önce annemin ölen babasının maaşı için başvurduk e devletten babam öldü oradan alıyor dedemin maaşı içinde başvurduk onaylandı ama tam 6 ay oldu 3 kere aradım evrak burada efendim sorun gözükmüyor ama ne zaman başlayacağı konusunda bilgi veremeyiz dediler isterseniz şikayet formu oluşturalım dönüş sağlansın dediler tamam dedim 2 gün sonra dönüş oldu aynı konuşma oldu evet efendim sorun yok evrak burada ama beklemeniz gerekiyor süre hakkında biz de bilmiyoruz dediler dediğim gibi şu an tam 6 ay oldu herhalde annemin ölmesi bekleniyor maaş bağlamamak için üstelik bu bizim kendi hakkımız devletten yardım istemedik

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Eksik Emekli Maaşı
4 Takipçi