İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Setcard Hesabımdaki Bakiyenin Tarafımın Bilgisi Dahilinde Olmadan Çekilmesi

Setcard Hesabımdaki Bakiyenin Tarafımın Bilgisi Dahilinde Olmadan Çekilmesi
İsmail
22 Kasım 2023 10:20

Bu Setcard gibi bir firmayı şu ana kadar hiç görmedim. Bu firma hakkında şimdiye kadar iyi bir şey duymadım ve kendim de zaman zaman sıkıntı yaşadım. Ancak çalışmış olduğum iş yerinden ayrıldım. Bunun için kartımı iptal etmişler, fakat ayrıldığım ay hak ettiğim yemek param yatmamış. Bu iş yerinle alakalı olabilir, anlarım. Ancak kartımın içinde geçtiğimiz aylarda 600 küsur bakiye olmasına rağmen kartı kullanmadım ve mobil uygulamadan ödeme yapmak istiyorum. Kullanıma kapatılmış hesabımdaki meblağ uzunca bir süre durdu. Karşımda muhatap olacağım kimse yok, müşteri hizmetleriyle nasıl iletişime geçeceğimi bilemiyorum. Aklıma geldi ve tekrar hesabıma girdim, baktığımda bakiye sıfır diyor. Benim hesabımdaki bana ait olan parayı ne hakla çekersiniz? Hesabıma geriye dönük bakılabilir. Bu hatanın en kısa zamanda düzeltilerek tarafıma geri ödemesini talep ediyorum. Aksi takdirde savcılık kanalı ile hakkınızda suç duyurusunda bulunmaktan geri durmayacağımı belirtmek isterim.

Ayhan
Ayhan

İş yerimden ayrıldım, içinde 3000₺ iş yerinin Ramazan hediyesi olarak attığı para var. İş yeri işten çıkınca kartı ayrılmış olarak iptal etmiş, iş yeri böyle bir şeyi yapabilirim, yaptığı iyiliği gerimi alıyor. Siz sorunu çözdünüz mu,

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Setcard İletişim Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

Sedat
13 Şubat 2025 13:44
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Setcard Uygulamasında Bakiye Takibi Sorunu

Batuhan
05 Aralık 2024 15:48
Setcard Uygulamasında Bakiye Takibi Sorunu

Setcard Bakiyemin Haksız Yere Kullanıma Kapatılması Ve Sorunumun Çözümsüz Bırakılması

Anıl
06 Ekim 2025 23:06
setcard-bakiyemin-haksiz-yere-kullanima-kapatilmasi-ve-sorunumun-cozumsuz-birakilmasi-1.jpg