Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Seres Satarken Başka Sattıktan Sonra Başka

Hüseyin
12 Şubat 2024 09:48

Daha önceden yapılan yorumlara aldırış etmemiştim ama Seres Tuzla bayisinden elektrikli araba satın aldım. Satın alırken bana 1 yıl boyunca elektriği buradan yükleyebileceğimi, hatta bu cihaz buradan kalkana kadar yüklemeye devam edebileceğimi söylediler (eminim o bir yıllık elektrik zaten fiyatın içindeydi). Arabayı aldım ve tam olarak toplamda 2.000 km yol gitmişim. Yani onların 310 km menzil vaadiyle hesaplarsak, toplamda 7-8 defa şarj etmişim. Ancak bugün geldiğimde, aracı alalı henüz 3 ay olmuşken, patron bey 'artık şarj yok' dedi. ( Arabayı alalı iki hafta olmuştu tekrar şarj için gittiğim de arabayı bana teslim eden usta daha iki hafta öncesinde bizi araç devir işlemleri için tuzladan Maltepe'ye götürüp getirmişti bana ruhsatı sordu tarihine bakalım bir yıl geçti ise şarj ettiremem demişti bende şaşırmıştım daha iki hafta önce yaklaşık 2 saat beraber zaman geçirdik konuştuk arabayı da o teslim etti hemen nasıl unuttu sanki hiç hatırlamıyor diye çok ama çok şaşırmıştım şu an aklıma geliyor bir daha gelme demek istemiş ki gene ikinci defa karşılaşmamda aynı kisi artık patron şarjı yasakladı artık şarj yok herkesi isten kovdu dedi...) Satarken Google'daki tanıtımlarda neden 1 yıl hizmet vaadinde bulunuyorsunuz? Aslında mesele sadece elektrik şarj etmek değil; güven, satış sonrası verilen söz ve destek konusunda endişelerim var. Aracı alalı, dediğim gibi, 3 ay oldu ve herhangi bir sorun çıkarsa, anlaşılan o ki patronun o günkü keyfine ve kararına göre işlem yapılacak. Öğrendim ki bir şey satın alırken dikkat etmemiz gereken şey, patron yönetimindeki şirketlerden uzak durmak mış. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Anlattigim bu durum icin kendi adıma utanç duydum. Saygılarımla.

profile profile

Erdem
Erdem

Yazık çok yazık. Hala da milyon bandında paralar isteniyor bu araca.

Adil
Adil

Benzerleri benim de başıma gelmişti. Maalesef hayal kırıklığı oldu.

Peugeot E-5008 Alımında Hayal Kırıklığı Ve Servis Sorunları

Burcu
17 Nisan 2025 16:05
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 408 Motor Arızası

Kerem