Betül sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 18:36

Merhaba, Sephora mağazasından yapılan alışverişlerde deneme boy ürün hediye edileceği belirtiliyor. Buradan yaptığım ilk üyelik ve alışverişte Marmara Park'ta erkek arkadaşıma parfüm almıştık ve orada hediye verilmişti. İkinci alışverişimde ise hediye verilmedi ve sebebini sorduğumda personelin verdiği cevap şu şekildeydi: '10-15 tane ürün geliyor ve hemen bitiyor.' Bu durum komik değil mi? Koskoca mağazaya 10-15 tane ürün mü geliyor? Sonrasında internet üzerinde bu bilginin yazmadığını ve ürünlerin bitmemesi gerektiğini ilettim. 'Orada bitmez' dedi. Bunun üzerine parfümü alarak mağazadan ayrıldım. Ancak buradaki yorumlardan sonra anladım ki ürünü iade etmem gerekiyor. Herkese aynı şeyin söylendiğini görüyorum. Farklı platformlardaki satışları da gözlemliyordum ve demek ki endişelerim doğruymuş. Ürünü kullanmadan birkaç gün içinde iade edeceğim. Her iki fişi de görsel olarak ekliyorum. Yeni aldığım fişte 'Fidelite' yazıyor ve '1 adet' diyor. Taşıma torbası olduğunu düşündüm fakat diğer alışverişimde de taşıma torbası verilmişti ve bu neden fişte yazmıyor, onu da anlamadım.

06 Mayıs 2024 16:48 (Şikayetten 22 saat sonra)
07 Mayıs 2024 17:09

Merhaba bende arayan numaraya geri dönüş sağladım zaten aynı şeyleri bir daha anlattım kayıt alıyoruz dediler ve kapattılar :)

Songül sonuçtan çok memnun

Songül
06 Nisan 2025 18:54
"Onur beye gizem hanıma Emine hanıma çok teşekkür ediyorum ilgilendikleri için sevgilerimle💕"
Yanlış Parfüm Ve İade Sorunu
Yanlış Parfüm Ve İade Sorunu
Öykü sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmış Ve Eksik Parfüm Testerı Verildi

Öykü
13 Ekim 2025 16:31
Ayşen sonuçtan çok memnun

Ayşen
28 Haziran 2023 00:07
"Yaşadığım sorunu müşteri hizmetleri çözemedi. Bir buçuk ay sonra İzmir İstinyePark Sephora mağaza müdürü Gülten hanım çözüme kavuşturdu ve mağduriyetimi karşıladı. Çakışan Şengül hanımın ekstre ilgisi sayesinde sorunsuz bir şekilde ürün değişimimi sağladım. Mağaza müdürü Gülten hanım ve görevli Şengül hanıma çok teşekkür ediyorum."

24 Nisan 2024 21:52

Cansın