Sephora İade Sorunu Ve Çalışanın Bana Kötü Davranması

28 Haziran 2023 00:071.845
Ayşen'in Teşekkür Mesajı
Yaşadığım sorunu müşteri hizmetleri çözemedi. Bir buçuk ay sonra İzmir İstinyePark Sephora mağaza müdürü Gülten hanım çözüme kavuşturdu ve mağduriyetimi karşıladı. Çakışan Şengül hanımın ekstre ilgisi sayesinde sorunsuz bir şekilde ürün değişimimi sağladım. Mağaza müdürü Gülten hanım ve görevli Şengül hanıma çok teşekkür ediyorum.

Sephora'dan bana ve bir arkadaşıma aynı parfümden hediye geldi. Değiştirmek istedim. İzmir İstinyePark mağazasına gittim. Yaşadığım şey inanılmazdı. Bir gün önce diğer arkadaşım iade etmiş ve iki parfüm parası iade vermişler. Bana da ne güzel siz elinizle getirdiniz ikinci ürünü deyip elimden parfümü almaya çalıştılar.

Daha sonra bu durumun benimle bir alakası olmadığından parfümü alıp çıktım. Çalışan kadın peşimden koştu herkesin içinde bana ürünü çalmışım muamelesi yaptı ve mağazaya almam gerek sizi dedi. Ben de benim bu durumla alakam yok dedim ve bana pes yani pes deyip bağırdı.

Hem iade almadılar hem de ürünümü elimden almaya çalıştılar para iadesi yapmadan. Müşteri hizmetlerini aradım mağazaya geri dönmeyin biz size yardımcı olacağız dediler. Harikasın Sephora müşteri hizmetleri hala bana dönüş yapmadı iki kez aradım ama kimse yardımcı olmadı ve şimdi ürünümün iade süresi geçti.

Ben bunu müşteri hizmetlerine söylediğimde sorun değil iade süresi dediler. Ben bir dönüş alamadım. Ürünümü iade edemedim ve çalışanınız tarafından kötü muamele görüp küçük düşürüldüm. Siz bu durumu düzeltmeyecekseniz ben de gerekli hukuksal yola başvuracağım.

Ve gerekirse tüm sosyal medyada bu yaşattığınızı yansıtacağım. Beni ne kadar mağdur etti bu marka gerçekten güvenim kırıldı ve kimseye asla tavsiye etmeyeceğim bir marka artık benim için.

28 Haziran 2023 11:34 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Merhaba, Talepleriniz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Talebiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. Bu süreç içerisinde sizi telefon yolu ile bilgilendirmeye devam edeceğiz. Sorununuz en kısa sürede çözümlenecektir. İlginize ve anlayışınıza ayrıca teşekkür ederiz. Güzel Günler Dileriz

3 Temmuz 2023 19:01

Sephora müşteri hizmetleri hala bana bir dönüş yapmadı bu mudur ilginiz?

25 Temmuz 2023 17:44

Ebru
Ebru
5 Temmuz 2023 22:20

Çok seviye siz davranışlar dünya markalarına yakışmayan çalışanlar. Kimse denetlemiyor mu?

Sephora İade Sürecinde Uzun Bekleyiş Ve Belirsizlik Mağduriyeti

Merve
Merve
23 Nisan 2025 01:412.766

04 Nisan tarihinde Sephora’nın resmi web sitesinden "mağazadan teslimat" seçeneğiyle bir sipariş verdim ve ürünleri mağa...

Sephora İstinyePark Bol Tafra Afra

Fatih
Fatih
31 Temmuz 2023 00:061.759

Sephora İzmir İstinye Parktan Aldığım ürünleri iade etmek istedim saat 21:30 olmasına rağmen yarın gelin kasayı kapattık...

Sephora Faturama Hiç Almadığım Ürün Ekleyip, Black Hediyemi Vermediler.

Meyrem
Meyrem
23 Nisan 2024 19:562.020

Hiç almadığım bir ürünün ödemesini aldılar. Başka bir mağazalarında iadeye gittiğimde fark ettim. Dakikalarca süren tele...

Tümünü Gör
Sephora Eksik Ürün Geldi

Sephora Eksik ÜrünGeldi

Ömür
Sephora Parfüm Şişesi Kapağı Açılmıyor!

Sephora Parfüm ŞişesiKapağı Açılmıyor!

Zeynep
Sephora Parfüm İade Ettiğim Halde Tekrardan Bana Geri Gönderildi