SEG Marka TV Kapanma Sorunu

03 Ekim 2023 16:10

Ağustos ayı içerisinde Vatan Bilgisayar'dan aldığımız SEG marka LCD TV'de ilk günden itibaren kendiliğinden kapanma problemi yaşadık, problemin artarak devam etmesi üzerine 1 aylık süre dolmadan iade talebinde bulunduk, servis tarafından herhangi bir sorun yok, sorun olursa video kaydı alırsınız denildi ve TV yi teslim ettiler, teslim anından itibaren sorun tekrar tekrar yaşandı.

Video kaydı da alarak tekrar servise verdik, kayıtları da ilettik, ancak bugün yine problem tespit edilmedi diye dönüş yapıldı, video kaydında net şekilde defalarca kendiliğinden kapanan TV de nasıl sorun tespit edilemiyor, sorun yoksa TV neden kapanıp açılıyor! Ürünün iadesi yapılmaz ise Tüketici Mahkemesi'ne başvurup yasal yoldan sonuna kadar ilerleyeceğim.

05 Ekim 2023 10:06

Vestel merkezden aradılar ve yine üründe sorun dediler, sorun yoksa TV neden kendiliğinden kapanıyor sorusuna cevap yok! Kamera ile defalarca video çektik, bunların önemi yok, aynı anten kablosuna başka TV takınca sorunsuz çalışıyor bunun da önemi yok! Bir daha kesinlikle Vestel'e bulaşmam, fiyat uygun diye SEG ya da Vestel tercih eden herkes bir kez daha düşünsün, bundan sonrası Tüketici Mahkemesi!

25 Ekim 2023 20:28

Sorun çözülmedi, konu ile ilgili ne servis ne bir başkası çözüm üretmiyor ve aldığımız günden beri 2 aydır sürekli kapanan TV ile TV izlemeye çalışıyoruz, verdiğimiz parayı asla helal etmiyoruz

26 Ekim 2023 15:49
SEG Marka TV Kapanma Sorunu

Bugün yine servis kaydı acildi, ekteki şekilde TV nin durum

30 Ekim 2023 09:56

Üründeki problem firma tarafından kabul edildi ve iade süreci başlatıldı

Nur sonuçtan hiç memnun değil

SEG TV Ekran Sorunu

Nur
31 Ocak 2024 16:18
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
04 Ocak 2024 16:47