Mete sonuçtan hiç memnun değil

Sanica Kral Kombi Servis Süresi 7 Yıl Aldatmacası

Sanica Kral Kombi Servis Süresi 7 Yıl Aldatmacası
28 Mart 2024 03:03

Sanica Kral kombinin reklamlarında, kutusunun üzerinde ve üzerinde yazan 7 yıl garanti yazısına aldanarak bu kombiden 16 adet aldım. Adamlar ürününe 7 yıl garanti veriyorsa demek ki ürünleri sağlamdır diye düşündüm. Müteahhitliğini yaptığım binada arsa sahiplerine ait daireler ve kendime ayırdığım 3 daireye taktırdım. Kombinin garantisinin 7 yıl olmadığını servis kombinin ilk çalıştırmasını yapmaya geldiğinde öğrendim. Servis ürünün standart garantisinin 2 yıl olduğunu. Eğer 5 yıl daha uzatmak istersek ücreti mukabilince olabileceğini söyledi. Bizi aldatan bizden değildir. Reklamlarda tüketici aldatılıyor. Herkes gibi bende ürünün standart 7 yıl garantili olarak düşündüm. Fakat kombi servis tarafından ilk çalıştırılmaya geldiğinde ürünün garantisinin 2 yıl olduğu ortaya çıktı. Sonra kombinin ilk çalışmasından 8 ay sonra arızalanınca garantisinin 2 yılda değil garantisinin hiç olmadığını öğrendim. Devamını elektrik idaresinden gelecek cevaba göre yazacağım

sanica-kral-kombi-servis-suresi-7-yil-aldatmacasi-3.pdf
sanica-kral-kombi-servis-suresi-7-yil-aldatmacasi-2.pdf
01 Nisan 2024 11:36 (Şikayetten 4 gün sonra)
Mete
Mete
06 Şubat 2025 11:55

Elektrik gidip gelmesinden diye bir şey yok. Sadece sizin ürünü mü etkilemeli yoksa bütün ürünleri mi etkilemeli mantıken. Apartmanda var 22 daire 22 kombi bunun 3 katı kadarda televizyon buzdolabı bilgisayar sadece sizin kombiye has elektrik kesintisi yapıyor elektrik dağıtım şirketi değil mi. Biz bir şeyden anlamayan saf insanlarız. Servisiniz o saygıdeğer elemanda servis talebinde 1 hafta sonra geliyor kullanıcı hatası diyor ve garanti kapsamına girmez bu kombi arızası deyip 15bin tl lik kombiye 12bin tl tamir masrafı çıkarıyor kabul etmeyince de servis ücreti talep ediyor tama al servis ücretini ne kadar 500 TL bir de diyor ben senin için özel geldim 1000 TL de ulaşım ücreti istiyor bende 500 TL verdim almadı suratıma attı parayı sonra bende tutuğum gibi yakasında attım evimden dışarı neredeyse karakolluk olacaktım. Sanica çok ta kötü bir marka değil 22 tane kombi satın aldım diğerlerinde çok şükür daha bir arıza çıkmadı 1 tanesi gitti ana kart sirkülasyon pompası gibi bir sürü parça gitmiş tamiri sıfır parası. Marka kötü değil ama servisler tam terörist.

29 Mayıs 2024 23:54

23 Aralık 2024 18:15
Sanica Kombi Garanti Aldatmacası
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2024 16:34
Sanica Isı Kombi Garanti Ve Hizmet Sorunları