Ömer sonuçtan çok memnun

27 Eylül 2023 15:13
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“BMW Sandıkçı Oto geri dönüş sağlayarak aracın döşemesini tamir ettirdi. Araca ücretsiz check-up ve koku hediyesi için de ayrıca BMW ye teşekkür ederim. Ben de gitmişken fren balatalarını değiştirdim.:)”

Aracımı Sakarya Sandıkçı Oto'ya bakıma verdim. Aracımı teslim aldığımda;
1- Sol ön kapı iç deri döşemesinde 4 cm yırtık meydana gelmişti. Daha önce olmadığına eminim. Fotoğrafları mevcut.
Bayi yardımcı olmaya çalıştı döşemeciye götürdü aracımı fakat yapıştırıp geri verdiler hiç güzel olmadı. Evde yapıştırsam aynı olurdu.
2- Aracımın krem rengi torpidosunda siyah el izi ile teslim edildi. Temizlenmeden teslim edildi. Aracıma dün pasta cila yaptırdığımı söylediğim için yıkamayın demiştim fakat sonra merak etmeyin çizmeyiz dediklerinde tamam o zaman yıkayabilirsiniz demiştim. Keza araç iç temizliğinin pasta cila ile alakası yok iç temizlenip verilmesi gerekirdi.
3- Teslim aldığım andan beri sol ön teker lastik basıncı düşük geliyordu, ayar yaptılar diye böyledir diye düşünürken lastikçiye götürdüm ki lastiğime vida girmiş.

Yani aracımı bakıma verdim; yırtık bir döşeme, kirli bir torpido, patlak bir lastikle aracımı geri almış oldum. BMW markasına yakıştıramadım.

Döşemeyle ilgili yardımlarınızı talep ediyorum.

10 Ekim 2023 00:45

Bayinizin neden bu kadar rahat olduğunu şimdi anlıyorum. Şikayet ile ilgilenmediniz bile. Gerçekten BMW markasına yakışmadı.

20 Kasım 2023 22:18

Gülbin sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 20:34

18 Eylül 2024 07:14

26 Şubat 2025 09:38
Skoda Servisinde Hayal Kırıklığı
Skoda Servisinde Hayal Kırıklığı
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 18:02
Rutin Bakımda Hayal Kırıklığı: Kötü Koku Ve Sorunlar
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2023 18:54