Onur sonuçtan hiç memnun değil

Samsung'dan Çektiğim Dert

Samsung'dan Çektiğim Dert
28 Şubat 2024 13:02

2015 yılında bir televizyon aldım. Televizyon yedi yıl sonra arızalandı ve ücretli ekran değişimi yapıldı. Yerine sıfır bir televizyon gönderildi ancak bu televizyon da arızalı çıktı ve yenisi gönderildi. Yeni televizyonun kurulum kaydı 29.02.2022 tarihinde yapılmış. Bu durumu, müşteri hizmetlerine 4447711 numarasından ulaşarak bildirdim ve servis talebinde bulundum. Müşteri hizmetleri, sistemdeki bilgileri gördüklerini ve servisin de bu bilgileri kendilerinden öğreneceğini ifade etti. Servis geldiğinde ise sistemde bilgi görünmediği için müşteri hizmetlerini aradım ancak onlar da bilgiyi göremediklerini ve inkar ettiler. Samsung marka televizyon sürekli arıza yapıyor. On yıl ekran panel garantisi olduğu iddia edilen bu cihaz, garanti süresi kötü olduğu için iki yılın sonunda kendiliğinden bozuldu. Ekrana dokunmadım, zarar vermedim; ancak televizyon bozuldu. Bu durumda benim hiçbir suçum yok.

12 Mart 2024 04:29

8 sene önce Samsung TV aldım ekran bozuldu dediler şu kadar para vereceksin yenisini verecekler tamam dedik yenisini aldık yenisi geldi oda bozuk çıktı dediler yeni bir tane daha yolluyacağız o geldi yaklaşık 2 sene kullandım hesabıma göre garantisine 3-5 gün kala bozuldu ekran yine gitti servis geldi garanti yok dedi Samsung'u ilk aradığımda bana garantisi var dediler ne hikmetse garanti bitti geldiler 12 bin lira para İstiyorlar her 2 senede bir ekran parası İstiyorlar o zaman ürünleriniz hatalı benim suçum ne ayıplı ürün satıyorsunuz sizi gidip tüketici hakem heyetinemi verelim uğraşalım ben para vermek zorunda değilim o zaman malınızın arkasında durun

11 Mart 2024 12:17

01 Mart 2024 13:04

Samsung almak pişmanlıktır garantinin sonu diye TV min ekranın değişmiyorlar 2 yıllık televizyon kendi kendine bozuluyor şikayette oluşturuyoruz kimse ilgilenmiyor bugüne kadar evime 10 tane Samsung TV almışım hepsi bozulur mu her 2 yılda bir ekran değiştir uygun marka TV almıyorum yüksek paralar verip TV alıyorum o zaman bu mantığa göre gidelim uygun marka TV alalım demek şimdi bunun ekranı için para ödeyeyim 2 sene sonra bozulmayacağı ne malum

01 Mart 2024 13:02

Ek
28 Şubat 2024 13:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Onur
01 Mart 2024 12:55

Beni hiç kimse aramadı arayacaklar diyorsunuz kimse aramıyor

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 13:31
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
10 Temmuz 2023 15:00
"Marka hızlı bir şekilde dönüş yaptı. Hızlı bir şekilde arıza ücretsiz bir şekilde çözüldü.teşekkürler"
Samsung TV 58TU7000 Ekran Arızası
Kamil sonuçtan çok memnun

Kamil
06 Temmuz 2023 19:51
"Çözüm merkezinden Esra hanıma ve Samsung 'a teşekkürler"
Talip sonuçtan hiç memnun değil

Talip
30 Haziran 2023 01:17
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Gülay
29 Şubat 2024 00:25