Ufuk sonuçtan çok memnun

Samsung UE55TU8500U Panel Arızası

28 Mart 2024 11:13
Ufuk'un Teşekkür Mesajı
“Televizyon arızasının sorunsuz olarak giderilmesi hususunda yardımcı oldunuz. Müşteri temsilciniz, servis elemanınız ve markanıza teşekkürlerimi sunarım. Not: Arıza 1 hafta içinde giderildi.”

2021 Mayıs ayında almış olduğum Samsung UE55TU8500U model televizyonum 27.03.2024 tarihinde birden kendi kendine açılıp kapanmaya başladı. Samsung yetkili servisi aradım, telefonda durumu tarif ettim panel arızası olduğunu ve 10.000 TL masraf çıkacağını tarafıma iletti. Televizyondaki arıza birden bire ortaya çıktı ve herhangi bir kullanıcı hatası söz konusu değil. Arızanın ücretsiz olarak giderilmesini firmadan talep ediyorum.

30 Mart 2024 10:08

Garantisi yeni biten Samsung marka televizyonum birden bire kapanıp açılmaya başladı. Biraz araştırdığım zaman bu arızanın kronik bir arıza olduğunu ve bu model televizyonlarda bu arızanın sık yaşandığını öğrendim. Firmadan televizyon arızasının ücretsiz olarak yapılmasını istiyorum. Bu markaya güvenerek alışveriş yapıp zamanında ciddi ücretler verdik. Model numarası: UE55TU8500U.

28 Mart 2024 11:21 (Şikayetten 7 dakika sonra)

30 Mart 2024 10:29

Televizyon kendi kendine düzeldi sanmıştık. O yüzden servis kaydını iptal ettik fakat dün akşam arıza yineledi. Biraz araştırdığımız zaman bu model televizyonlarda kronik olarak arıza olduğunu duyduk. Firmadan bu panel arızasının ücretsiz olarak giderilmesini tekrar talep ediyorum.

15 Nisan 2024 11:11

Pelin sonuçtan çok memnun

Samsung 55tu8500 Panel Arızası

Pelin
27 Temmuz 2023 12:34
"Samsung Türkiye'ye teşekkür ediyorum panel arızası sorunumuz giderildi"
Samsung 55tu8500 Panel Arızası
Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Samsung UE 55TU8500 LED Panel Arızası

Egemen
05 Haziran 2024 01:41
Emrullah sonuçtan çok memnun

Emrullah
06 Kasım 2023 16:30
"Samsung tarafından TV Paneli ücretsiz olarak değiştirildi. Samsung çözüm merkezine ve benimle sürekli iletişimde olan Pelin hanıma teşekkür ederim."
Samsung Kategorileri