Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Kalitesine Yakışmayan TV

26 Haziran 2024 20:38

2,5 yıl önce almış olduğum TU8500 seri televizyon ne hikmetse tam da garantisi bittikten sonra ekran arızası verdi ve 14.000 TL para istiyorlar. Neredeyse televizyonun yarı ücretini istiyorlar. Yaptığım araştırmalar sonucunda bu serilerin kronik bir sorun olduğunu ve tüm bu seri televizyonlarda aynı ekran panel hatası olduğunu tespit ettim. Mağduriyetimin giderilmemesi halinde yasal yollara başvuracağım. 2,5 yılda bir televizyonun bu şekilde bir arıza vermesi Samsung markasına hiç yakışmıyor ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

01 Temmuz 2024 19:43 (Şikayetten 4 gün sonra)

03 Temmuz 2024 18:49

Hala arayıp soran yok. Samsung için Türkiye 3. Dünya ülkesi kabul ediliyor sanım. Bir daha Samsung ürünleri mi asla

Kerem
Kerem

Merhabalar, Sizin durumlar nasıl sonuçlandı?

Merhaba Çöpe attım ve gidip Philips marka TV aldım ve çok memnunum

Eray
Eray

Aynı sorun için ben de şikayet yazdım. Garanti süresi dolduğu için ücrete tabi diyorlar. İşin kolayını bulmuşlar. Bu kadar kişi aynı zamanda bu sorunu yaşıyorsa, bu bir kronik arızadır. Samsung un bu konuda gereken parça desteğini ücretsiz sağlaması gerekir. Resmen kullanıcıları ortada bırakıyorlar. Bir daha asla tercih etmeyeceğim.

Uğur
Uğur

Eray ben bende sizinle sorundan muzdaribim acaba bir grup kursak ve toplu olarak yasal yollara başvursak nasıl olur bu samsungzedeleri toplayabilir miyiz

Ömer
07 Temmuz 2025 17:20

Caner
27 Ekim 2023 10:33
Rıdvan sonuçtan memnun

Rıdvan
10 Ocak 2024 12:08
"Sorunumla ilgilenen çözüm merkezindeki arkadaşlara çok teşekkür ederim."
Samsung 55TU8500 Kronik Panel Arızası Sorunu

Samsung Kategorileri