Samsung Freestyle Projektör Pişman Etmeye Devam Ediyor.!

12 Şubat 2024 22:14

Yaklaşık 6 ay önce Samsung Freestyle projeksiyon cihazı aldım. Uzun araştırmalar ve tanıtım videoları sonucu bize çok hitap edeceğini düşündüğümüz bir cihaz olduğu için aldım fakat daha ilk haftalardan HDMI görmeme ile sorun başlamıştı. Neyse çeşitli ara kablo ve bağlantı parçalarıyla onu çözdük derken (tam çözülmedi tabi ki bazen görüyor bazen görmüyor kafasına göre) sonra cihazda otomatik düzeltme bozuldu. Ekran yamuk duruyor. Mecburen manuel ayarlama yapıyoruz. Ona da tamam derken şimdi bir de daha 6 ay bile olmamışken cihazdan çok ciddi bir ses çıkmaya başladı. Öyle ki filmi izletmeyecek kadar. Ve çok titiz kullandık hiçbir şekilde düşme çarpma veya darp almadı zaten çok büyüm paralar verildiği için sarıp sarmalıyoruz haliyle ama bu cihazı aldığıma bin pişmanım. Şu an tekrar bir seçeneğim olsa asla almazdım. Her şeyi hallettik derken böyle rahatsız edici bir ses artık taşma noktam oldu. Sesin gelmeye başlamasıyla birlikte görüntü netliği de kaydı. İade etmek ya da bir şekilde paramın karşılığını almak istiyorum. Bir daha da asla Samsung'a güvenmem.

profile profile
10 Mart 2024 00:11

Henüz 6 ay önce aldığımız Samsung freestyle projektör bizi pişman etmeye devam ediyor. Fan sesi ve keystone arızası sebebiyle garantiye vermiştik fan ve keystone parçası değişerek garantiden geldiğinde netlik ayarını artık yapamaz hale geldi. Soldan sağa doğru artan bir bulanıklık söz konusu. Aldığımızdan beri ne HDMI bağlantı sorunu bitti ne fan sesi bitti ne netlik ayarı sıkıntısı bitti. Aldığımıza pişman etti bizi. Başka bir marka ile bunun arasında çok kalmıştık basiretimiz bağlandı bunu seçtik pahalı olsun ama iyisi olsun dedik rezil olduk.

17 Şubat 2024 23:48
Beste sonuçtan çok memnun

Samsung Freestyle Projeksiyon Pişmanlığı

17 Eylül 2023 21:53
Tevfik sonuçtan hiç memnun değil

Tevfik
04 Temmuz 2023 17:23