Miraçcan sonuçtan hiç memnun değil

Miraçcan
28 Mayıs 2024 11:37

Enflasyon çok yüksek olduğundan dolayı evleneceğimiz için 2022 aralık ayında Vatan Bilgisayar'dan Samsung 55Q70B televizyon aldık. Aldıktan sonra garanti başlaması için kurulum yapılması gerekiyormuş. Edirne'den Samsung yetkili servisi geldi kurulumu yaptı. Ve biz aynı servise rica ettik TV'yi söktü tekrardan. Bizde TV'yi kutusuna yerleştirdik.
Bu yıl evleneceğimiz için TV'yi kurmak için tekrardan açtık. Kurulumu yaptım ama TV ayağındaki vidalardan 2 tanesi tutmuyor (y. Lama) olmuş. İlk montaja gelen arkadaş çok bastırmış olacak ki y. Lama yapmış.
Ve gelelim esas soruna küçük bir sorun olan bu durum Edirne yetkili servisteki arkadaş tarafından nasıl karşılandığını anlatacağım şimdi.
-Garantinin bitmiş dedi 1.5 yıl olmuş daha 6 ay garantim var halbuki.
-Bağırarak laubali laubali konuşmalar
-Ücreti atın gelelim gelelim, ücreti atmadan gelmeyiz demeler
-En son haklı olmadığını anlayınca işimiz var yoğunuz kapatmam gerek demeler
-Daha sonra nişanlım tekrardan aradığında bizi aramayın bir daha, ana merkezi arayın bir sorununuz varsa demeler
-Sorunumuzu dinlemeden kapatmak derdindeydiler sorunumuzu bile dinlemediler
Samsung firmasının böyle bir yetkili servisi olduğu için bir daha asla Samsung'dan bir şey almayacağım ve aldırtmayacağım da büyük ihtimal.

Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan
06 Haziran 2024 17:08
"Televizyonumuz 2 ay ile garanti dışına çıkmış olsa da ücretsiz olarak tamiri yapıldı. Bu süreçte emeği olan herkese teşekkür ederim."
Kerim sonuçtan çok memnun

Kerim
09 Ekim 2024 13:04
"Samsung Müşteri Hizmetleri Çözüm Ekibinden Gül hanım'a teşekkürlerimi iletiyorum her gün arayıp bilgilendirdi ve sorunumu çözüme ulaştırdı."
Samsung TV'de Garanti Sonrası Beklenmedik Arıza
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2023 01:39
Adem sonuçtan çok memnun

16 Eylül 2024 21:53
"Samsung güvenilir bir kurumsal marka olduğunu gösterip müşterisini mağdur etmediği için teşekkür ederim"
samsung-vatan-bilgisayarda-garanti-sorunu-ve-musteri-memnuniyetsizligi-1.pdf
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 15:13
Samsung Kategorileri