Osman sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'de Garanti Süresi Dolduktan Sonra Panel Arızası

14 Kasım 2024 15:05

15.10.2022 tarihinde Trendyol üzerinden satın aldığım Samsung QE55QN700B model 55 inç 8K QLED televizyon geçtiğimiz günlerde görüntüde bozukluk fark ettim. Videoda da görüldüğü üzere ekranın en altında 1 2 satır piksel görüntü titriyordu. Daha sonra ikinci videoda görüldüğü gibi TV kapanıp açılmaya başladı. 4.11.2024 tarihinde yetkili servis gelip inceleme yaptı. Teknik arıza sebebiyle TV panelinin bozulduğunu ve değişiminin yapılması gerektiğini söyledi. Garantisi 14 gün geçtiği içinde 29.500 ₺ ücreti olacağını belirttiler. Müşteri memnuniyeti kapsamında Samsung çözüm merkezinin yardımcı olacağını düşünerek onları aradım bir gün sonra beni geri arayıp TV modelini sordular. Kronik arıza olmadığı ve garantisi geçtiği için ücreti ödenmesi gerektiğini söylediler.

Ancak burada gördüğüm kadarıyla kapanıp açılma ve panel sorununu yaşayan sadece ben değilim. Bu durum ile ilgili Samsung Türkiye'den bir seferlik TV tamirini ücretsiz yapılmasını sağlamaları

15 Kasım 2024 12:32 (Şikayetten 21 saat sonra)

Osman
Osman
17 Kasım 2024 15:26

Samsung Türkiye Çözüm ekibi ile iletişime geçtim. Soruna olumlu yaklaşılmadı. Kronik bir arızanın bizim gibi sorun yaşayan kişilerin bildirmesi ile marka tarafından kabul edileceğini düşünüyorum. Bu konuda aynı sorunu yaşayan kişilerin destek vermesini beklerim. Müşteri deneyimi açısından sorunum olumlu bir çözüme ulaşmasa da burada bulunduracağım.

29 Kasım 2024 12:54
Kronik Arıza: Samsung TV'nin Garanti Sonrası Beklenmedik Sorunları
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2025 13:26
Ali sonuçtan çok memnun

Samsung TV'nin Garantisi Biter Bitmez Ekran Sorunu

11 Aralık 2024 22:48
"Samsung Türkiye den G** hanım ile görüştüm. Arızanın ücretsiz giderileceği bilgisi verildi. Süreç hakkında desteği için kendisine teşekkür ederim. Firmaya ulaşabilmeme vesile olan şikayetvar.com' ayrıca teşekkürler."
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2025 21:28

07 Nisan 2025 13:43