Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Note 10 Plus Ekran Yanığı!

02 Haziran 2023 11:18

2.5 yıl önce Vatan Bilgisayar'dan aldığım Samsung Note 10 Plus telefonuma alırken Gulf Sigorta aracılığı ile kasko ve uzatılmış garanti yaptırdım. Telefon kullanımında 1. Yılın sonunda ekranda leke ve yanık nedeniyle garantiye gönderildi ve ekran değişti. Aradan 1 yıl geçti. Şimdi ekranda tekrar hayalet ekran (gölgeli ekran) sorunu tekrar oluştu ve Gulf Sigorta aracılığı ile tekrar garantiye gönderildi. Samsung servisi "ekranda klavye yanığı var kullanıma engel değil ekran değişimi gerekiyor" diye raporlama yapmış. Gulf Sigorta'da ekran değişimine onay vermedi. Öncelikle Samsung yetkili servisinden şikayetçiyim. Kullanıma engel olup olmaması ürünün arızalı olduğu gerçeğini mi değiştiriyor? Sizin binbir özellikle süsleyip sattığınız telefon 2 yılda 2 kez ekran arızası veriyor ama kullanıma engel değil diyorsunuz. Neden ekran yanığı olan arızalı telefonu kullanmak zorunda bırakılıyorum? Kullanıma engel değil demek nasıl saçma bir çözüm? Gulf Sigorta şirketi ise servis fişinde "ekranda klavye yanığı var" ibaresi olmasına rağmen neden çözüm için tamir onayı vermiyor? Hakkımı dava yolu ile arayacağım. Samsung onarım dosya no: 4267014987 Gulf Sigorta dosya no: 20230***871
Sadık b*** Tel: 0555***0289

02 Haziran 2023 11:20 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sadık
Sadık
03 Haziran 2023 13:49

Konuyla ilgili kimse aramadı ve çözüm için bir çaba gösterilmedi. Ürün hasarlı olarak tarafıma tekrar kargolandı. Otomatik mesajlarınızda, hizmet kaliteniz gibi yetersiz.

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Care+ Ekran Sigortası Ödeme Yapmıyor!

26 Ocak 2024 12:57

Samsung Galaxy S10 Plus AMOLED Ekran Yanığı Sorunu

18 Mart 2025 16:15

08 Haziran 2024 05:08
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 20:45

13 Ekim 2023 13:09
Samsung Telefon Sağlam Ve Darbesizdir Raporuna Rağmen Samsung Teknik Servis Sağlamıyor