Aysun sonuçtan çok memnun

01 Kasım 2024 18:21
Aysun'un Teşekkür Mesajı
“Tabletimde var olan sorun yetkili servislerinizce çok güzel giderildi. Markanızın sunduğu kalite ve ilgi için çok teşekkür ederim.”

Tabletimin (Galaxy TAB S7 fe) ekranında aldığım zaman açık beyaz noktacıklar şeklinde lekeler vardı. Ben üniversite öğrencisi olduğum için tableti dersler için sık kullanıyorum. Bu sebeple bu problemi nasıl olsa garantisi var, bitmeye 2 ay falan kala götürürüm deyip erteledim.
Sağ olsunlar, teknik servis ekranımı yeniledi. Şayet benim ekranım hala problemli. Ekranda açık beyaz çizgiler şeklinde geçişli lekeler ve dumanlı bir görünüm var. Bunu tekrar servise götürdüğümde, 'Biz bir sıkıntı görmüyoruz.' deyip bu ekranı düzeltmediler. Samsung, çok severek kullandığım bir marka ve tableti de ekran büyüklüğü ve özellikleri ile beni çok cezbetmişti. Ne yazık ki cihazı satın aldığım günden beri ekranı sorunlu ve tamirden gelince daha kötü oldu ama bu durumu teknik servise maalesef izah edemiyorum. Çünkü cihaza beyaz ışık altında karşıdan bakınca ekrandaki sorun iyi anlaşılamayabiliyor ama hafif loş ışıkta biraz eğip bakarsanız çok net ekrandaki hasar anlaşılıyor. Ben cihazımın ekranının düzgün bir şekilde yapılmasını istiyorum ve bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

02 Kasım 2024 09:01 (Şikayetten 14 saat sonra)

Aysun
Aysun
08 Kasım 2024 13:26

Samsung Ekran Dokunmatik Sorunu

17 Nisan 2024 11:52
Volkan sonuçtan çok memnun

29 Ekim 2023 22:39
"Garanti servisinin suçu yokmuş gerçekten işlerini hakkıyla yapmışlar. Ama bundan sonra bu problemle karşılaşanlara kullandıkları kılıfın mıknatıslı olup olmadığını sorarlarsa işleri çok kolaylaşır. Teşekkürler..."
Samsung Ekran Kalem Okuma Sorunu Ve Servis İlgisizliği
Rana sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 13:01