Arin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TAB S9 Fe S-pen Problemi

26 Ağustos 2024 22:44

18.08.24 tarihinde aldığım Samsung TAB S9 fe modeli tabletin kalemi 5. Günden itibaren problem çıkarmaya başladı. Tabletin kenarlarından 1 cm içeriye doğru kalan bölgede kalemin konumunu yanlış algılama sorunu var. Kalemin ucundan birkaç mm sağda, solda, yukarıda veya daha aşağıda algılıyor ve bu yazarken rahatsızlık veriyor. Bu şikayetle şehrimde bulunan teknik servise gittiğimde tabletin "teknolojisinin" böyle olduğunu ve bir şey yapamayacaklarını söylediler. Yine de servise aldılar ve kalem sorununu çözmeden geri verdiler. Aynı zamanda Wi-Fi ile ilgili bir sorun vardı o çözüldü ama asıl önemli olan kalem sorunu çözülmedi. Samsung müşteri memnuniyetini çok umursamıyor anlaşılan, açık şekilde hatalı olan bir cihazı "teknolojisi böyle" diyerek değiştirmeyi reddediyor. Servisi bir türlü bu problemin kalemi kullanırken beni rahatsız ettiğine ikna edemedim.

27 Ağustos 2024 11:53 (Şikayetten 13 saat sonra)

02 Eylül 2024 17:15

Çarşambadan beridir günlük olarak mesaj ve arama yoluyla talebimle ilgili süreç hakkında bilgilendirildim ve en sonunda bugün yeniden sorun yaşadığım teknik servise video kanıtlarımla gitmem söylendi. En sonunda bunu söylemeleri için 5 gün bekletildim. Zaten sorun yaşadığım ve ürünün ayıplı olduğunu reddeden bir servise yeniden yönlendiriliyorum. Gerçekten Samsung müşteri desteğinin yapabildiği en fazla bu muydu yani? Yarın 3 Eylül 2024 söyledikleri gibi servise gideceğim ve gelişmelere göre şikayetimi güncelleyeceğim bakalım.

12 Eylül 2024 17:18

Bugün 12 Eylül, cihazdaki problemleri kaydettiğim toplam 5 dakikalık 4 videoyla beraber 3 Eylül tarihinde yeniden servise verdiğim cihazımı aldım; yine arıza tespit edemedikleri, sorun olarak nitelendirdiğim şeyin cihazın "özelliği", "teknolojisi" olduğu söylendi. Bana 3 hafta boyunca vakit kaybettirip ürünlerinin arkasında durmadılar. Ve beni maalesef sınav senemde, sınava hazırlanmak için almış olduğum bu ürün için Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip hakkımı orada aramaya mecbur bırakıyorlar.

Veysel
Veysel

Samsung ile ilgili bende şikayette bulundum sorunumu çözmediler hakkımı yedıler. Güvenilir marka değil

Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Tabletin Kalemi Ekranda Kendi Kendine Yazıyor Değişim İstiyorum

21 Eylül 2025 23:09