Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy S24 Plus Tıkırtı Sesi

01 Mart 2024 17:55

13 Şubat 2024 tarihinde aldığım Samsung Galaxy S24 Plus cihazımdan bugün itibariyle ses gelmeye başladı. Telefonu ileri geri hareket ettirdiğimde telefondan çıngırak gibi ses gelmekte. Telefon hiçbir şekilde darbe almadı, yere düşmedi ve sıvıya temas etmedi. Araştırdığımda bu sesin kamera ois özelliğinden dolayı geldiğini öğrendim. Sonra merak edip Samsung mağazasına gittim ve aynı model telefonu test ettim. Fakat onda benim telefonum gibi ses gelmiyordu. Mağaza çalışanı da gelip baktı ve o da sorunu gördü. Emin olmak için ardından farklı mağazalara da gittim ve orada da denedim. Sonucu yine benim telefonumdan iyiydi. İlk defa sıfır bir Samsung telefon aldım. Böyle bir deneyimle karşılaşmak moralimi çok bozdu. Cihazımın sıfırıyla değiştirilmesini istiyorum.

02 Mart 2024 09:09 (Şikayetten 15 saat sonra)

02 Mart 2024 17:27
Samsung Galaxy S24 Plus Tıkırtı Sesi

Bugün Samsung tarafından arandım. Yetkili servise yönlendirildim. Gittim ve sorunumu gösterip anlattım. Cihazımı alıp incelediler. Bu sesin kameradan ve ois özelliğinden geldiğini söylediler. Ben bunu zaten biliyordum ve şikayetimi ona göre belirttim. Onarım istemediğimi cihaz değişimi istediğimi söyledim. Form doldurup cihazımı aldılar. Bir saat kadar sonra cevap geldi ve cihazınızda sorun yoktur, ois özelliğinden dolayı böyle bir ses gelmektedir ve ses normaldir deyip geri verdiler. Cihazı teslim eden arkadaş telefonu bana uzatırken dahi tıkır diye ses geldi. Göz göze geldik ve o da bir sorun olduğunun farkındaydı. Sorun görmediklerine dair formu aldım. Şimdi ise Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. İlk Samsung deneyimine böyle başlamak beni hayal kırıklığına uğrattı.

02 Temmuz 2024 00:19

THH beni haklı buldu ve talebim neticesinde cihaz yenisiyle değiştirildi. Değiştirilen cihazdan bu kadar ses gelmemekte, yani normal. Samsung'un bana çözüm sunmamasından dolayı memnun olmadım. Hakkımı arayarak buldum.

Kamilhan

Ben de bu telefonu inceliyordum. Tesadüfen acaba şikayet var mı diye bakarken gördüm. Firmanın tutumunu merak ediyorum...

Ahmet

Bende aynı telefondan almayı düşünüyorum bu tıkırtı sesi için garantiye gittiniz mi sonuç ne oldu acaba bilgi verebilir misiniz?

Hakan

Bora sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Samsung S24 FE'de Anormal Ses Ve Değişim Talebi

01 Haziran 23:21
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy S24 Plus!

03 Mart 2024 02:45