Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Samsonite Ürününün Arkasında Durmuyor

01 Aralık 2023 11:17

Merhaba

01 Ocak 2024 18:53

Merhaba İzmir Hilltown Samsonite mağazasından 2 ay önce el çantası aldım. Çantanın fermuar sürekli takılıyor ve ben bunu oradaki yetkililere bildirdim incelemeye gönderdiler. İnceleme sonrası ret geldi. Dedim ki ben sizlere bunu bizzat gösterdim fermuar takılıyor neden ret geldi tekrar gönderir misiniz? Sonra tekrar beni aradılar aynı işlem için tekrar gönderemeyiz dediler. Müşteri temsilcileri ile görüşürseniz belki daha hızlı olabilir işler dediler. Ben de müşteri temsilcilerini arıyorum fakat hiçbir şekilde kimse telefonunu açmıyor. Çantam hala mağazada beklemekte. Ben çantanın iadesini değil üstüne para vererek daha iyi bir ürüne değişimini istiyorum. Daha önce de buraya yazdım. Samsonite markası dönüş dahi yapmadı

11 Aralık 2023 23:03

04 Haziran 2024 14:22 (Şikayetten 6 ay sonra)

Merhaba, Bildiriminiz bizlere ulaşmış olup en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır, Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Samsonite Çanta Fermuar Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

10 Eylül 2024 18:00
Samsonite Çanta Fermuar Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Tergan Çantada Üretim Hatası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

24 Ekim 2025 10:23
Seda sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2025 11:57
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2025 23:03
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Samsonite Çantamın Tamiri Reddedildi, Mağaza İlgisizliğiyle Hayal Kırıklığı Yaşadım!

08 Temmuz 2025 11:48