Özcan sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 22:15

Amazon Türkiye üzerinden Samsonite Türkiye garantili olarak 19 Nisan 2024 tarihinde teslim aldığım Samsonite Çantasının fotoğraflarını paylaşıyorum. Sadece işe gidip gelirken kullandığım, laptop, kablo ve ıvır zıvır taşıdığım asla ve asla çantayı doldurup zorlamadığım halde fotoğrafta gözüken yırtıklar ve deformeler oluştu. Uzun yıllar kullanabileyim diye Samsonite'ı alıp piyasadaki ortalama çanta fiyatlarının neredeyse 3 katı ücret ödeyerek aldığım bu üründe 5 ayda bu yırtıklar oluştu. Samsonite şubeleri hiçbir şekilde destek olmadı. Amazon Türkiye ise şubeler destek olmadığı için biz bir şey yapamıyoruz deyip 100 TL lik hediye çeki verelim dediler. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Yoksa bir daha Samsonite markasını asla tercih etmeyeceğim ve kesinlikle çevremden kimseye de aldırmayacağım. Aldığım ürün : Samsonite CM5-09-006 Guard ıt 2.0 Notebook Sırt Çantası, Siyah, 15.6"

17 Eylül 2024 10:26 (Şikayetten 12 saat sonra)
Özcan
Özcan
19 Eylül 2024 11:44

Merhaba Arkadaşlar, Samsonite benim ile iletişime geçti ve hiçbir şey değişmedi. Aracı firmalardan alınan Samsonite ürünlerinde yaşanan sıkıntıların, Yine aracı firmalar üzerinden çözüme ulaştırılması gerektiğini söylediler. Yani sonuç olarak Samsonite bir ürün alıyorsanız ve garantiye göndermek istiyorsanız hiçbir işlem yapmıyorlar. Bu cevabı mail üzerinden yazılı bir şekilde alıp, Amazon'a iletip ürünü iade ettim. Umarım sıkıntısız bir şekilde ürün iadem gerçekleşir. Amazon'daki iade işlemine göre buraya bilgilendirmesini de tekrardan yapacağım. Bir daha asla Samsonite bir ürün almayacağım ve çevremde aldırmayacağım.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 10:05
Samsonite Sökülen Çantanın Değişimini Ya Da Tamirini Yapmıyor
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Samsonite Sırt Çantasında Yırtılma Ve Müşteri Hizmetlerinden Yanıtsız Kalma

13 Ekim 2025 00:34
Samsonite Sırt Çantasında Yırtılma Ve Müşteri Hizmetlerinden Yanıtsız Kalma
Emre sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2025 12:59
Yırtık Çanta Ve Çözüm Sunmayan Müşteri Hizmetleri
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Dayanıklı Olduğu İddia Edilen Sırt Çantasının Kısa Sürede Kumaşında Sökülme Yaşanması

13 Eylül 2025 12:42
dayanikli-oldugu-iddia-edilen-sirt-cantasinin-kisa-surede-kumasinda-sokulme-yasanmasi-1.jpg
Merih sonuçtan memnun değil

24 Ekim 2023 11:18