Sabiha Gökçen Havalimanı İç Hatlardaki HD İskender Hakkında.

Sabiha Gökçen Havalimanı İç Hatlardaki HD İskender Hakkında.
28 Mayıs 2024 13:33635

Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlarda Bodrum Milas uçağını beklerken HD İskender den iki ayrı menü ve içecek söyledik. Menümüzü aldığımızda içerindeki et bozuk ve çürük kokuyordu. Görevli çalışanlara durum bilgisi verdik ve herhangi bir para iadesi de istemedik. Buranın gerekli kurumlar tarafından hızlıca denetlenmesini zira insan sağlığını tehdit eden unsurları besin olarak satılmaması için gereğinin yapılmasını diliyoruz.

29 Aralık 2025 21:16

Sabiha Gökçen havalimanından Ankara uçuşunu beklerken HD iskenden iki çorba 1 adet iskender siparişi verdik. Maalesef gelen iskenderin yemekle hiçbir ilgisi yok. Nasıl oluyor da uluslararası hava limanında iskenderle uzaktan yakından ilgisi olmayan bu kalitesiz yemeği insanlara verip halk sağlını hiçe sayıyorlar. Bu durama müdahale edecek bir yetkili yok mudur.

7 Şubat 2025 17:44

Az önce iskender sipariş ettim. 35 yaşındayım hayatım da ilk defa bu kadar kötü bir döner yemek zorunda kaldım. Hem inanılmaz derecede ince hem lezzetsiz yani işk defa yemek yediğim bir yer bir daha da asla yemem 350 TL çöp resmen! Sabiha Gökçen Havalimanı HD İskender

Eki aç

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki Kirlilik Sorunu

2 Temmuz 2023 19:162.413

Sabiha Gökçen Havalimanı çok kötü. Tuvaletler temizlenmemiş, klozetten sular taşmış, bütün sabunluklar kırık, bekleme al...

1 Destek

Sabiha Gökçen Havalimanı Pendik Çamçeşme Mah. Bu Uçak Gürültülerinden Son Derece Rahatsız!

Sabiha GökçenHavalimanı Pendik Çamçeşme Mah. Bu Uçak Gürültülerinden Son Derece Rahatsız!

Ylmz
Sabiha Gökçen Havalimanı Mescit Ve Polis Memurunun Tavrı