Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Rowenta Saç Düzleştirici Şikayeti

Rowenta Saç Düzleştirici Şikayeti
Zeynep
21 Mart 2024 17:39

Rowenta CF5820 saç düzleştiricisini satın aldım. Çalışmasında bir problem yok ve memnun kaldım; ancak belirli bir süre sonra doğal olarak tarak dişleri kirlendi. Daha önce Philips markasından bu modelin çok benzerini almıştım ve temizlemede hiç sorun yaşamamıştım. Rowenta markasının fırça çeşitleriyle, ip, mendil ne bulduysam temizlemeye çalıştım ama başarılı olamadım. Müşteri hizmetlerinin önerisiyle Bartın teknik servisini aradım. Sorunumu anlattığımda 'Eee, bizden ne istiyorsunuz?' diye ukalaca bir cevap aldım. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve tarak fırçası ile temizlememi önerdiler. Denediğimi ve başarılı olamadığımı söylediğimde, tekrar aynı öneride bulundular. Diş fırçası, boya fırçası, tarak fırçası derken hepsini denedim ama özel bir fırçası olmadığını öğrendim. Beni sinirlendiren, sorun yokmuş gibi davranılması oldu. Evet, bir sorun var; bu modelin temizliği çok zor. Satın alırken 'sadece temiz saça uygulamak zorunda değilsiniz' denmişti. Saçımı iki günde bir yıkarım ve ikinci günde kullandım. Saç kremi de kullanıyorum. Saatlerce temizlemek için uğraşmak zorunda mıyım? Philips markasının tarak dişleri daha kolay temizlenebilir şekilde yapılmıştı. Keşke aynı markadan almış olsaydım.

22 Mart 2024 09:24 (Şikayetten 15 saat sonra)
18 Nisan 2024 11:07

Hesna sonuçtan hiç memnun değil

Hesna
18 Ocak 2024 21:33
Ulya sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 16:22
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Gonca
17 Mart 2025 11:28