Rossmann'dan Resmen Çalışanlar Tarafından Kovuldum

20 Temmuz 2023 14:48

Öncelikle keşke memnuniyetimi bildiren bir yazı yazsaydım. Zira Rossmann'ı ayrı seviyorum. 20/07/2023 Tarih Saat 13:00 sularında (İzmir/Çankaya Alsancak Unlu mamullerinin karşısı) alışveriş yapıp kasaya geldiğimde bir kalabalık vardı. Kasiyerde çalışan hanımefendi benden önceki bayana Rossmann üyeliğinin olup olmadığını sordu. Kadın olmadığını söyledi. ( Ben Çankaya Rossmann'a çok yakın bir yerde beş senedir çalıştığım için üyeliğimi çok uzun zaman önce yaptırmış ve daha öncelerde bu konu ile ilgili de alışveriş esnasında hiç sorun yaşamamıştım.) Ben üyeliğim olduğunu söyleyip numaramı söyledim Hanımefendi numarayı girdi ve yokmuş dedi. Bende şaşırdım aaa nasıl olur. Dedikten sonra arkadakine sordu, sonra bir arkadakine (bu arada kuyruk uzuyor tabi) sordu ve bir kadında benim var diye atladı tabii ki kadının numarası girildi yok. Neyse Kadın üye oldu. Biz de üye olduk. Tekrardan tabii biz hala bekliyoruz kuyruk uzadı da uzadı sıra bana geldi. Ben dedim ki üyeliğim vardı nasıl olur. O dedi ki yok. Ürünleri okutuyorken bile bak yok işte dedi ve ısrarla yokmuş demeye devam etti. Bende ısrarla yokmuş demekle ne demek istediğini anlamadığımı söyledim ve kızarak ürünleri bıraktım. Kasiyer bırakırsan bırak dedi. Üyelik olsun olmasın onca insanın içinde kasiyeriniz tarafından ısrarla yok bak yok diyerek yalancı konumuna düşürülmeye çalışmak çok rencide edici. Ürünleri bırakıp çıkarken orada çalışan başka biri tarafından azarlanmak onca insan arasında o ayrı bir olay. Anlayacağınız bugün Çankaya mağazanızdan çalışanlarınız tarafından hem yalancı pozisyonuna düşürüldüm. Daha sonrada bir güzel kovuldum. Ürünleri bırakırken bırakırsan bırak denmesi... Bunlar rencide edici şeyler.

20 Temmuz 2023 14:54 (Şikayetten 6 dakika sonra)
24 Temmuz 2023 15:40
Sibel
Sibel
03 Ekim 2023 11:17

Telefon numaram ve mail adresim günceldir. Şu an Romanının bu mesajını gördüğümde anlıyorum ki Rossmann firmasının çalışanlarının genel tavrı bu. Misyonunuz bu tip davranışlar üzerine kurulmuş. Rossmann tarafından arandınız ulaşılamamıştır cevabı doğru değidir. Asla aranmış değilim

16 Eylül 2024 21:37

Rossmann İzmir Bornova´da Müşteriye Yapılan Kabalık