23 Mayıs 2024 16:19

Merhabalar, 21.05.2024 tarihinde saat 13:30'da Ankara Armada AVM Rossmann Mağazasından indirimli ürünler bölümünden diğer ürünlerle birlikte Revolution Pro New Neutral marka Cashmere renkli ruj aldım. Rujun fiyatı altındaki indirimli ürün etiketinde 230 TL olarak belirtilmişti. Kasada özellikle indirimli olup olmadığını sordum ve kasadaki esmer bayan, evet indirimli, 230 TL'ye düşüyor dedi. Güvenerek ürünü satın aldım. Mesaiye yetişmek için acelem olduğundan ve toplu bir alışveriş yaptığım için fiş üzerindeki fiyatları tek tek kontrol etme imkanım ve zamanım olmadı. Ayrıca, mağazada rujun testerı bulunmadığı için kutuyu açıp rengine baktım. Çok ufak bir miktarını elime sürdüm, hijyen açısından dudağıma sürmedim. Daha önce benzer bir ton rujum olduğunu fark ettiğim için ürünü iade etmek istedim. Ancak, kasadaki bayanın indirimli olduğunu söylemesi ve indirimli ürünler bölümünde yer alması sebebiyle, aldığım gün fişe detaylı bakma fırsatım olmadı. Ertesi gün rujun fiyatının 391 TL olduğunu ve fişte indirim uygulanmadığını gördüm. Bu durumu düzeltmek için 23.05.2024 tarihinde mağazaya gittim. Yanlış yönlendirildiğim ve ürünün testerı olmadığı için rengini beğenmediğim gerekçesiyle iade talebinde bulundum. Ancak kutuyu açtığım için kullanılmış olarak değerlendirilerek iade talebim kabul edilmedi. Durumu açıklamama rağmen, indirimli ve indirimsiz ürünlerin yanlış reyona konulması ve kasada yanlış bilgilendirilmem sorununu dile getirdim. Fakat, 'Müşteriler koymuştur.' diyerek sorumluluklarını yerine getirmediklerini belirttiler. Müşterilerin yanlış koyması durumunda bile düzeltmenin mağazanın sorumluluğunda olduğunu düşünüyorum. Fiyat politikası olarak yanıltılarak mağdur edildiğimi düşündüğüm bu olayın ivedilikle değerlendirilerek, ya ücret iademin tamamının ya da 230 TL olarak belirtilip 391 TL alınan rujun fiyat farkının tarafıma iadesini talep ediyorum. Teşekkürler.

23 Mayıs 2024 16:43 (Şikayetten 24 dakika sonra)
24 Mayıs 2024 19:22

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Rossmann Yaklaşımdan Memnun Kalmadım!

Kübra
06 Ocak 2025 09:26
Rossmann Yaklaşımdan Memnun Kalmadım!

Rossmann Mağazasında İlgisiz İade Süreci Ve Bozuk Ürün Mağduriyeti

Yasemin
29 Temmuz 2025 09:20
Etiket Ve Kasa Fiyatı Arasındaki Fark Müşteriyi Mağdur Ediyor

20 Aralık 2024 12:47
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Fiş Kaybı Nedeniyle İade Talebimin Reddedilmesi Mağduriyet Yarattı

27 Ekim 2025 21:39