Palladium Rossmann AVM'de Personelden Uğradığım Hakaret

Palladium Rossmann AVM'de Personelden Uğradığım Hakaret
09 Eylül 2024 23:40

21:47 saatinde mağazaya girdim. Alacağımı alıp çıkacaktım. Vitamin reyonunun önünde çalışanın garip bakışları ile rahatsız edildim. Sonrasında şampuan reyonunu sorup ilerlediğim esnada oraya Vileda yapılıyor dendi. Silinen yerlere basmadan alacağımı alıp çıkmak için ilerlediğimde bir kez daha uyarıldım. Ben de bir çalışan olduğum için mesai saatim sonrası ihtiyaçlarımı karşılayabilmek adına AVM mağazalarına gitmek zorundayım. Saat 10'a kadar vaktimiz var. AVM Rossmann'ın 10'da kapandığını ve 12 dakika daha vaktim olduğunu ve gerçekten ihtiyacım olan bir ürünü alıp çıkacağımdan dolayı alışveriş yapmanın o saatte yasak olup olmadığını sorduğumda saygısız ve benzeri hakaretlere 3 kadın personeliniz tarafından maruz kaldım. Alacağım ürünün reyonuna gittiğimde ise şokum hâlâ devam ettiğinden dolayı ve hâlâ sesli bir şekilde bana hakaretlere ve konuşmaya devam ettiklerinden dolayı alacağım ürünü alamadan buzdolabına yürüyüp bir su aldım sakinleşmek için. Bu durumun müşteri memnuniyeti ve tüketici haklarından tamamen uzak olduğunu, yaptıkları davranışın onları ve temsil ettikleri firmayı eksiye düşürdüğünü belirttim. Bu esnada bana hâlâ 3 kadın hakarete (saygısız) devam etti. AVM'nin saat 10'da kapandığını belirtmeme rağmen, o saatte müşteri istemiyorsanız ve kabul etmiyorsanız, bu davranışa maruz bırakacaksanız 21:45'te kepenkleri tamamen indirip içeri müşteri almamalarını önerdim. İnsanlıktan bahsediyorlar fakat bu şekilde müşteriye davranış olmaz. Rica da bulunup yerlerin silindiğini ve o taraftan alışveriş yapmamayı düzgün bir şekilde belirtseler anlayabilirim fakat çok ciddi şekilde rahatsız eden yüz ifadeleri ile 11'de mi gidelim evimize, hâlâ burada mı duruyorsun gibi söylem ve davranışlar ile sonrasında çirkinleşerek duruma devam ettiler. Gerçekten böyle insanlar bu hayatı hak ediyorlar diye düşünüyorum çünkü ben de bir çalışanım ve firmamı düşündüğüm ve ekmek yediğim yer olduğu için asla markayı karalayacak bir harekette bulunmam. En az 50 mağazanın olduğu. Kamera kayıtlarının incelenmesini istiyorum. Rossmann mağazasında uğradığım durumun kamera kayıtları ile birlikte incelenmesini istiyorum. Bu durumu ilgili yerlere aktaracağımı söylememe rağmen nereye şikayet ediyorsan et, git et demeye devam ettiler. Ses tonum hep aynı seviyede seyrederken onlar gerçekten mahalle ağzı ile ve duruşları ile hakarete devam ettiler. AVM'ye yazdığım şikayeti de ekliyorum. Tüketici olarak kapanış yapılmamış bir mağazada uğradığım bu durumdan şikayetçiyim.

profile profile
10 Eylül 2024 10:10 (Şikayetten 10 saat sonra)
10 Eylül 2024 17:51

Merhaba Cansu Hanım, 10.09.2024 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz. Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi her zaman bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

Kapanış Saatinde Müşteri Rahatsızlığı

16 Ocak 2025 21:31