Erkam sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Süpürgem Çalışmıyor, Işık Yanıp Sönüyor

07 Ocak 2024 17:29

Roborock S6 pure süpürgemin açma kapama beyaz ışığı sürekli yanıp sönüyor günlerdir hiç durmadan yanıp sönüyor ve süpürge çalışmıyor resetlenmiyor ne yapsan çalıştıramadık. Resetlemeyi demiyoruz hiçbir tepki açıp kapatma dahi yapıyoruz. Uygulamada cihaz çevrimdışı gözüküyor uygulama üzerinden de bir şey yapamıyoruz.

Yorumlar (8)

Semra
Semra

Sorunu çözdünüz mü acaba

S8 Plus da aynı hata veriyor çözüm var mı

Gülten
Gülten

Merhabalar aynı sorun 12.08.2024 tarihinde başıma geldi tabi bende ne yapmalıyım diye internete baktım fakat hiçbir şey bulamadım süpürgenin sorunu aynı sizin anlattığınız gibiydi bende hiçbir şey yapamadım ışık yanıp söndüğü için komple sarjinida prizden çıkardım ışık yanıp sönmeye devam etti bu 3 ya da 4 gün sürdü sonunda şarj tamamen bitti herhalde ve kendini şarj etmeye başladı. Yani hiçbir şey yapmadan ya da yapamadan komple şarjının bitmesini bekleyin zaten başka bir çareniz kalmıyor benim o şekil düzeldi umarım sizinde düzelir eğer düzelmez ise servis aramaktan başka çare yok

Erkam
Erkam

Merhabalar evet aynı şekilde kendi kendine çözüldü, şarjı tamamen tükenince şarj etmeye başladı ve normale döndü

Neşe

Benimde aynı durum siz halledebildiniz mi

Neşe

Benimde aynı sorun oldu siz nasıl çözüm buldunuz

Kübra
Kübra

Bende Roborock s8 Sonic kullanıyorum. Bugün uygulamaya girdiğimde cihaz çevrimdışı olarak görünüyordu. Wi-Fi ile eşleştireyim dedim cihazın Wi-Fi sıfırlanmıyor ve bulunmuyor. Ardından resetleme de yaptım ama saatlerdir güç düğmesi yanıp sönüyor. Nasıl çözüm bulacağız acaba siz çözdünüz mü?

Müşerref
Müşerref

Merhaba bu sorunu nasıl çözdünüz acaba? Ben de aynı sorunları yaşıyorum

Roborock S6 Pure Süpürgem Çalışmıyor Ve Resetlenmiyor

01 Ocak 2025 15:36