Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
23 Aralık 2023 08:29

Sorun yaşadıktan sonra aynı durumda yüzlerce kişinin olduğunu gördüm. Maalesef firma, müşteriyi mağdur etmeyi sistemli hale getirmiş ve hiçbir şekilde umursamıyor. Ben hakkımı helal etmiyorum. Roborock Q7 Max robot süpürge siparişi verdim ve 2 Aralık'ta ürün teslim edildi. Ürünü şarj ettim ve haritalandırmak için işlem başlattığımda, ürün 'tampon takıldı' hatası vererek hiçbir işlem yapmadı. Yaptığım bütün denemeler sonuçsuz kaldı ve iade talebi oluşturdum. Aracım olmadığı için zor şartlarda ürünü kargoyla iade gönderdim. Gönderdiğim ürünü hiç açmamışlar, kendi sardığım şekilde bana geri gönderdiler. Bulunduğum şehirde muhatap olunacak hiçbir numara, servis yok. 'İade için servise gitmelisiniz, rapor almalısınız, ancak öyle iade alınır' gibi hikayelerle karşılaştım. Şu an bir aya yakın süre geçti. Ekonomik şartlar ve sağlık sorunları nedeniyle süpürge yapmakta zorlanıyorum. Çalışan bir insan olarak mecburen bütçe ayırdığım ve hiç kullanmadığım bir robot süpürgenin ilk taksitini yatırdım. Süpürgeyi tekrar gönderirken servis numarası ve garanti vereceklerini söylediler ama olmadı. Çağrı merkezini her aradığımda 'dönülecek' yalanıyla karşılaştım, 'yetkiliye bilgi verdik' diyerek oyalanıyorum ve geçiştirildim. Çevremde ücretsiz yardım edebilecek hukukçu akraba ve dostlar var ama devlet memuru olarak zamanımı bu tarz olumsuz bir sürece ayırmak istemedim. Ancak anladım ki her şey ürün satılana kadar. Benden aldıkları 13.800 TL'yi kar olarak gören bir şirketi artık değerli bulmuyorum. Hiç kullanmadığım bir ürün için para vermek, vicdan ve empati eksikliği gösteriyor. Çevremde sevilen ve güvenilen insanlarız. Bundan sonra bu süreci herkesle paylaşarak yaşadığım mağduriyeti anlatacağım. Başka bir internet alışveriş sitesinden piyano alan öğretmen bir arkadaşımız, tuş sorunu nedeniyle iade etti ve yerine yenisi gönderildi. Bu, takdir edilecek bir davranış. Beni mağdur edip üzüntüye uğrattıkları için hakkımı helal etmiyorum ve yasal yola başvuracağım. Sipariş verecek olanlar, bu süreci göz önünde bulundursun, gerçekten hasta ediyorlar. Biz de insanız, para kazanmak kolay değil.

24 Aralık 2023 23:21

Ben sorun yasadıktan sonra bir de baktım benimle aynı durumda yüzlerce kişi var maalesef N11 müşteriyi oyalamayı, geçiştirmeyi sistemsel hale getirmiş ve hiçbir şekilde aldırmıyor, ben hakkımı helal etmiyorum. N11 alışveriş sitesinden Roborock Q7 Max robot süpürge sipariş ettim,2 Aralıkta ürün teslim edildi. Ürünü şarj ettim ve haritalandırmak için işlem başlattığımda ürün anında tampon takıldı hata deyip hiçbir işlem yapmadı bütün denemelerim sonuçsuz kaldı. İade talebi oluşturdum. Aracım da yok zor şartlarda ürünü kargoyla iade gönderdim. Gönderdiğim ürünü hiç açmamışlar resmen, kendi sardığım şekilde bana geri gönderdiler. Bulunduğum şehirde muhatap olacak hiçbir numara, servis yok. Vay iade için servise gitmeliymiş vay rapor vermeliymiş ancak öyle iade alınırmış hikayeleri ve şu an bir aya yakın bir süre geçti. Şu ekonomik şartlarda hiç kullanmadığım bir robot süpürgenin ilk taksitini yatırmak zorunda kaldım. Süpürgeyi tekrar bana gönderirken servis numarası vereceğiz, garanti göndereceğiz bilmem ne dendi. Yok yok. Çağrı merkezini her aradığımızda döneceklerdir   yetkiliye bilgi verdik   arayan da yok dönen de, sadece oyalanıyoruz ve geçistirildi. Çevremizde bir lira ücret almadan bununla ilgilenecek hukukçu akraba, dostlar var ama bir devlet memuruyum zamanımızı olumsuz bu tarz bir sürece ayırmak istemedim. Fakat gördük ki her şey ürün satılana kadarmış. Benden aldıkları 13.800 ü kar sayan bir şirket gözümüzde sıfırlanmıştır. Hiç kullanmadığım bir ürün için para vermek vs. Ne vicdan, ne empati varmış. Çevremizde sevilen güvenilen insanlarız. Bundan sonrasında bu süreci herkesle paylaşıp bizi düşürdükleri bu mağduriyeti herkese anlatacağım. Başka bir internet alışveriş sitesinde piyano aldı bir öğretmen arkadaşımız bir tuşu sorunlu diye iade etti ve yenisi gönderildi helal olsun. Budur doğru olan ürünü satana kadar iade garantili deyip beni bu kadar üzüp uğraştırdıkları için hakkımı helal etmiyorum yasal yola başvuracağım.   resmen hasta ettiler bizi yazık günah değil mi kolay mı para kazanılıyor.

profile profile

Sabire sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Ve Roborock Servisinde Mağduriyet

Sabire
05 Nisan 2025 11:58
Trendyol Ve Roborock Servisinde Mağduriyet

20 Mart 2024 01:09
Roborock Emperor Bozuk İkinci El Ürün Gönderdi
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 17:09
Roborock Q7 Max Yetkili Servisi
Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Hayrettin
02 Mart 2024 15:56