Roborock Q8 Max Su Haznesi Sorunu Ve Kronik Şikayetler

24 Aralık 2024 15:387.556

Roborock q8 Max robot süpürge alalı daha üç ay oldu. Su haznesi çatlak geldi ve çatlak git gide büyüdü ve kırıldı şu an içinde su durmuyor. Alacak arkadaşlara önerim diğer şikayetleri de inceledim kesinlikle kronik. Ürünü görmeden ya da internetten alırken dikkatli olunuz. Sonradan kullanıcı hatası deyip kabul etmiyorlar. Yasaklı kelimeler olduğu için kelimeleri farklı seçmeye çalıştım.

24 Aralık 2024 15:49 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Merhabalar Değerli Müşterimiz, Su tanklı olan robot süpürge modellerimizde ( deterjan haznesi olanlar için sadece ülkemize gelecek olan Roborock solüsyonu hariç ) herhangi bir deterjan , sıvı yağ , solüsyon vb. kimyasal maddeler su tanklarında açılma , tıkanma ve çatlama gibi durumlara sebep olabiliyor. Kullanma kılavuzları , web sitemiz ve bazı modellerin su tanklarımızın altında buna dair uyarılar bulunmaktadır .Dilerseniz sorununuzun çözümü için bizlere ulaşabilirsiniz. Roborock Türkiye Müşteri Hizmetleri, Saygılarımızla.

3 Ocak 2025 16:36

Tüketici Hakları'na başvurdum sonuç çıksın çıkmasın umurumda değil. Ama bu mal sizden daha ayıplı.

Yorumlar(5)

Sultan
Sultan
Benzer Şikayeti Var
17 Kasım 2025 01:18

Aynı sorunun farklı versiyonunu yaşıyorum benim su çıkış haznesi komple kırılmış yabancı madde girmiş evet musluk suyu bayağı yabancı madde 2.800 TL garantili üründen ücret talep edildi bakalım daha ne kadar müşteri şikayet edecek veya ne zaman ilgi görecek

26 Aralık 2024 09:47

'' Bir malın ayıplı olup olmadığına ilişkin ispat yükü kimdedir? Malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıpların, teslim tarihinde var olduğu kabul edilir. Bu durumda malın ayıplı olmadığının ispatı satıcıya aittir. '' https://tuketici.ticaret.gov.tr/yayinlar/tuketici-bilgi-rehberi/ayipli-mal-ve-hizmetler-hakkinda-bilgilendirme buradan alınmış bir bilgi. Ayıplı mal olmadığına dair rapor isteyin Tüketici Hakları'na şikayet edin hocam

26 Aralık 2024 09:31

Kronik bir sorun olduğu o kadar belli ki hazne stoklara girer girmez çok satanların arasında

26 Aralık 2024 09:27

Ayrıca haznenin üzerinde deterjan kullanımı garanti dışı yapar diye bir ibare yok. Kullanma kılavuzunda da yok. Kendi deterjanlarını kullanabilirmişiz sadece. Tıkanıklık vs olsa tamam deterjandan kaynaklı ama bu toz haznesi çatlamış.

26 Aralık 2024 09:25

Videoda toz haznesi kısmında çatlak nasıl deterjan kullanımı kaynaklı diyebiliyor firma anlamış değilim

Beyza
12 Haziran 2025 01:201.856

Roborock q7max robot süpürgemi çok az kullanmama rağmen su haznesinin kenarları birleşim yerlerinden aşağı doğru kısalı ...

1 Destek

Ersin
11 Kasım 2024 13:049.773

6 ay önce Roborock Q8 Max aldım ve kullanıyorum. Cihazın su haznesi çatladı, içerisine deterjan koyduğumuz için çatladığ...

Roborock Q 8 Max Kötü Sensör Algılaması Ve Aşırı Çizilmesi

Güliz
Güliz
6 Temmuz 2024 02:4811.788

Roborock Q8 Max süpürge aldım kaliteli iyi bir marka olsun istedim fakat bir ay geçti geçmedi süpürge çok kötü duruma ge...

Tümünü Gör
Roborock Robot Süpürge Hüsranı!

Roborock RobotSüpürge Hüsranı!

Duygu
Roborock S8 Pro Cihaz Arızası

Roborock S8 Pro CihazArızası

Kürşat
Roborock Robot Süpürge Şikayeti!

Roborock RobotSüpürge Şikayeti!

Cansu
Roborock Q8 Pro Max Plus Cihazım Duvarlara Vuruyor, İstasyonuna Gitmiyor!

Roborock Q8 Pro MaxPlus Cihazım Duvarlara Vuruyor, İstasyonuna Gitmiyor!

Ser
Roborock Paspas Tertibatı Hatası