Bulut sonuçtan hiç memnun değil

Robo Araç Yikama Tabancası

03 Nisan 2024 13:16

Robo firmasından araba yıkama tabancası sipariş ettim ve ürün bugün elime ulaştı. Paketi açtığımda tabancanın ucunun kırık olduğunu fark ettim. 'Allah Allah' dedim, çünkü tabancanın ucu kargoda kırılmış gibi değil, zaten kırık halde paketlenmiş gibi görünüyordu; kargoda kırılsa çantanın içinde parçası bulunurdu. Daha sonra bağlantı aparatının olmadığını gördüm. Ayrıca, çift batarya gönderilmesi gerekirken -ki sitelerinde bu şekilde belirtilmiş- sadece tek batarya vardı. Bu kadar açıkça yanlış, kırık ve eksik ürünün müşteriye gönderilmesi kabul edilemez. Daha sonra müşteri temsilcisiyle iletişime geçtim ve bana geri göndermem için anlaşmalı kurye bilgilerini verdi. Ben de kargoyu teslim aldıktan sonra yaklaşık bir saat içinde ürünü geri gönderdim. Müşteri temsilcisine kargoyu geri gönderdiğimi ve sorunun ne zaman çözüleceğini sordum. Bana bayramdan sonra yenisinin elime ulaşacağını söyledi. Ben de bayramda şehir dışına çıkacağımı ve uzun bir süre burada olmayacağımı ifade ettim. Temsilci, bu durumun kendileri için de istenmeyen bir durum olduğunu belirtti. Ürünün bayramdan önce elime ulaşmasını, aksi takdirde ödemenin geri iadesini talep ettim. Bakalım ne olacak; ancak buradan Robo yetkililerine seslenmek istiyorum. Çalışanlarınıza gerekli düzenlemeleri yapmanız gerektiğini düşünüyorum. Eğer köklü bir firma iseniz, bu tarz sorunlarla karşılaşmamalıyız. Sorunumun bir an önce çözülmesini ve kısa sürede bana dönüş yapılmasını rica ediyorum.

04 Nisan 2024 11:17 (Şikayetten 22 saat sonra)

Merhaba telefon numarası yazar mısınız sorun ile alakalı arayalım sizi

06 Nisan 2024 23:08

Ürünün bayramdan önce elime gelemeyeceğini söylediler ve iadesini istedim Çünkü o adreste uzun sure olmayacağım ve bana iadenin 30 gün içinde gerçekleşeceğini söylüyorlar ne alaka anlayamadım urunu satarken peşinen alıyorsunuzda ödemeyi iade ederken niye ben 30 gün bekliyorum bu nasıl saçmalık hem benim kusurumdan olan bir durum söz konusunda değil ben ödememin bir an önce iadesini istiyorum ben sizin bu kadar yeteneksiz bir şekilde kargoladığınız ürünün cilemesini çekmek zorunda mıyım kirik ürün eksik parçalar eksik şarj aleti yani resmen göz göre göre paketlenmiş bir kargonun niye cilemesini ben çekiyorum ödeme iadesi 30 gün değildir bir an önce tarafıma olusmanizi istiyorum eğer kısa sürede bu durum çözülmez ise hem bu platformda Devamlı bu konuyu yazacağım hem de gereken mecralara şikayetimi sunacağım ben bu alışverişin ödemesini ödemeyerek neden elime almadığım bir ürünün ödemesini yapmak zorundayım siz bana iade edene kadar ödeme yapmış olacağım zaten lütfen sizi ciddi ve müşteri memnuniyeti odaklı bir firma olmaya davet ediyorum

Şule sonuçtan hiç memnun değil

Çadırda Kaçak Var, İade Reddiyle Mağdur Edildik!

Şule
30 Temmuz 2025 20:02
Mesut sonuçtan çok memnun

Mesut
20 Ağustos 2025 16:24
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Buğra
02 Haziran 2025 14:30