Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Bakım Fiyatları Renault Kullanıcılarını Zorluyor

Yüksek Bakım Fiyatları Renault Kullanıcılarını Zorluyor
19 Aralık 2024 10:49

Sayın Renault yetkilileri,

2014 model bir Renault Fluence araç sahibiyim. Aracımın bakımını yetkili servislerinizde yaptırmak istememe rağmen son dönemlerde gözlemlediğim üzere, yetkili servislerde uygulanan bakım fiyatlarının piyasa fiyatlarının yaklaşık %60 üzerinde olduğunu üzülerek belirtmek isterim.

Renault markasına olan güvenim ve aracımın en iyi şekilde bakımının yapılması konusundaki hassasiyetim nedeniyle bakım hizmetini yetkili servislerinizde yaptırmayı istememe rağmen, fiyatların bu denli yüksek olması, maalesef beni farklı alternatifler aramaya yöneltmektedir. Yüksek fiyatlar nedeniyle, aracımın bakımını yetkili serviste yaptırmak benim için ekonomik olarak sürdürülebilir olmaktan çıkmıştır.

Yeni alınan veya garantisi devam etmekte olan araçlar için belki bu fiyatlar kabul edilebilir seviyelerde olabilir ancak bizler gibi 10 yaş ve üzeri araçlarda en azından bakım fiyatlarının piyasa seviyelerine çekilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Kısacası yetkili servislerde bakım yaptırmak istememe rağmen maalesef Renault olarak bir kullanıcınızı 'servise gelme kardeşim' noktasına getiriyorsunuz.

Bu durumdan aşırı rahatsız olan benim gibi birçok Renault kullanıcısı olduğunu da tahmin ediyorum. Belki bir ihtimal düşüncelerimizi dikkate alırsınız.

08 Eylül 2023 23:00

Renault Fluence Vites Sorunu Ve Müşteri Yardım Beklentisi

Kemal
30 Mart 2024 01:49
Renault Fluence Vites Sorunu Ve Müşteri Yardım Beklentisi
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
23 Temmuz 2024 09:24