Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Renault Yetkili Servis Hatası

Renault Yetkili Servis Hatası
24 Haziran 2024 17:35

2014 Renault Clio Sport Tourer marka bir arabam var. 2 ay önce Renault Mais yetkili servisinde bütün bakımların yanı sıra bujiler, alternatör kayışları gibi daha zamanı gelmeden değiştirdiğim birçok parça oldu. Birkaç gün önce araçta çekiş düşüşü ve arıza lambası yandı. Tekrar Renault Mais yetkili servisine bıraktım. Bugün aradılar ve bana motorun ineceğini, buji ucunun yandığını söylediler. Ben bakımın sağlıklı yapıldığını, bujinin bir tanesinin değişmediğini düşünüyorum çünkü bana verilen eski buji sayısı 3, bir tanesi kayıp olmuştur diye düşündüm. Üzerine gitmedim, değiştirilmediğini düşünüyorum. Kullanıcı hatasının olduğunu düşünmüyorum. Renault yetkililerinin özellikle kontrolünü sağlamasını istiyorum.

24 Haziran 2024 17:36

Bakımın sağlıklı yapılmadığını düşünüyorum

25 Haziran 2024 08:38 (Şikayetten 15 saat sonra)
25 Haziran 2024 20:50

Arandım sizin tarafınızdan arabanın 2014 olduğunu söylediler garantiye girmiyor dendi sorun aracın yılı değil ki anlamak mı istemiyorsunuz bakımın sağlıklı yapıldığını düşünmüyorum ben defalarca kontrolünün yapılıp eksik ne varsa giderilsin dedim yine bütün bakımların yapılması lazım 35 bin tl karşılığında eğer düzelmezse motor inecek diyorsunuz ben daha yeni yaptırdım bütün bakımları bu nasıl bir çözüm önerisi yeni almıştım arabayı geçmişini de bildiğim bir araba bakımı dahi gelmemişti size getirdim sağlam araba 2 ay sonra aracın motoru inecek konumuna geldi bana 3 adet buji verildi diğer 4. Buji nerede hiç mi değişmedi ya da nasıl bir hata yapıldı çünkü araç normal seyir halinde bunlar yaşandı

Ragip
Ragip

Arabanız eğer benzinli 09 tce motorsa bunlar 3 silindirli yani 3 adet Buji kullanılıyor çok geçmiş olsun

Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio Motor Problemi

Yücel