Renault Servis Parça Değişimi

Burak
13 Eylül 2024 16:17

Temmuz başında mersinden 0 Renault Clio araç satın aldım. Aracım 1 ayını doldurduktan sonra far arızası yaşadım. Kendim Niğde'de ikamet ettiğimden ilk olarak İskenderun servisine aracımı götürdüm. Serviste aracın farının patladığını garanti kapsamında değişmesi gerektiğini ve bu işlemin de en az 10 gün süreceğini söylediler. Aracımı orada bırakma imkanım olmadığı için parça değişiminin ikamet yerime en yakın yer olan Aksaray'da değişmesini istediğimi ilettim ancak her servisin ayrı çalıştığı için oraya tekrar arıza tespiti yapılması için gitmem gerektiği söylendi. 1 hafta sonra 24 ağustosta Aksaray'a Renault yeniller otomotive aracımı götürdüm. Orada araca aynı tespit koyuldu ve aracın fabrika hatası nedeniyle farının bozulduğu değişmesi gerektiği söylendi. 29 ağustosta bilgi almak için aradığımda servisten araç için parça siparişinin verildiği geldiğinde haber edileceği ve değişimin yapılacağı söylendi. Tarafıma dönüş yapılmadığından 5 eylülde servisi tekrar aradığımda parça siparişinin verilmediği servise belli testler için tekrar gelmem gerektiği söylendi. 7 eylülde tekrar Aksaray'a gittim ve aracıma gerekli testler yapıldı ve gönderildim. Toplamda 3 kez servise gidip geldim ve bugün 13.09.2024 itibariyle hala servisten aranmadım farım değişmedi. Tam 1 aydır farım bozuk şekilde araç kullanıyorum ve mağdurum. En kısa zamanda farımın değişiminin yapılmasını ve yaratılan mağduriyetten dolayı yol masraflarımın karşılanmasını istiyorum.

16 Eylül 2024 08:58 (Şikayetten 2 gün sonra)

Hande
20 Mayıs 2024 23:15

Recep
20 Şubat 2025 13:01

Renault Clio Aracımın Yeni Olmasına Rağmen Akü Garanti Kapsamında Değişmedi

Kadir
01 Eylül 2025 22:38
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Akü Sorunu Ve Haksız Garanti İptali

Emine