Renault Sağlam Aracımı Bozup Hakaret Ettiler

Renault Sağlam Aracımı Bozup Hakaret Ettiler
Murat
23 Mayıs 2023 00:52

2020 model Renault Clio 5 icon aracımın 40.000km bakımında servis tavsiyesi ile ön fren balatalarımı değiştirttim. Orijinal parça olmadığını, onunla aynı kalitede bir balat takacaklarını söyleyerek balataları değiştirdiler. 2.000₺ servis ücreti ödedim. Sadece balatalar için aracım balataları değişmeden önce hiçbir cızırtı sesi çıkarmazken, balatalar değiştikten sonra cızırtı sesi çıkarmaya başladı. Oturacağını alışacağını düşündüm. 10 gün bekledikten sonra bugün servise götürdüm. Bunun normal olduğunu, 5.000-6.000 km sonra bu sesin kesileceğini, bu ses kesilsin istiyorsam 4 disk almam gerektiğini söyledi. Usta başı ilk defa araba balatası değiştirmediğimi böyle bir şey ne gördüm, ne duydum, ne şahit oldum. Bu yan sanayi parça ile alakalı dediğimde bana normal olduğunu dayattı. Bu arabaya yakışıyor mu o ses? Ben utanıyorum, o ses çıktığında dediğimde çokta üst düzey bir araca binmediğimi söyleyerek bana 2. sınıf insan muamelesi yapıp benimle dalga geçerek olabilir. Dayatmasına devam etti. Aracın çok üst veya alt olduğunu söylemek bu arkadaşın görevi mi, yoksa sorunu çözmek görevinde mi?

23 Mayıs 2023 08:33 (Şikayetten 7 saat sonra)

Reşit sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 1.0 Turbo Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Reşit
23 Şubat 2024 18:24

Clio Sıfır Aracımın Arızaları Renault Umursamıyor

Serkan
23 Ağustos 2023 19:40

Renault Clio 5 Motor Takozu Arızası

08 Eylül 2023 16:03
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Sıfır Araçtan Gelen Trim Sesleri Ve Türlü Arızları

Ferhat
22 Ekim 2023 13:36
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
13 Ocak 2024 13:27