Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Sıfır Araçtan Gelen Trim Sesleri Ve Türlü Arızları

22 Ekim 2023 13:36

Araç 2022 model Clio 5. Sıfır aldığım aracın ilk 1 aylık surecinde şoför kapı tarafı cam açıp kapatırken ses geliyordu parça arızalı çıktı ver garanti kapsamında değiştirdiler. İlerleyen süreçlerde ise her gün farklı bir sorun ortaya çıktı. Her gün aracın başka bir yerinden özellikle torpido kapağı üzerindeki yumuşak malzemeden ve göğüs kısmından aşırı derecede trim sesi geliyor. Defalarca Adıyaman boztaşıt servisine gittim. En son üst tarafı söküp yalıtım yapacağız dediler kabul ettim bir gün boğunca araç ellerindeydi. Ama anladığım kadarıyla hiçbir işlem yapmamışlar. Aracın servis geçmişi kayıtlarında görünmüyor ve her geçen gün ses dahada şiddetleniyor. 2022 model bir araçta bu tür problem yasamak çok üzücü. Aracıma başkalarını bindirmeye utanır oldum. Son olarak ise sabahları çalıştırırken araba resmen hırlıyor ve tekliyor bir sure sonra düzeliyor. Ses kaydı yapıp servise gösterdim 3 silindir bahanesiyle karşılaştım. 15 yildir araba kullanıyorum ilk çalıştırmada tekleyen hırlayan bir araç daha görmedim. Normal dediler ve başlarından attılar. Aldığımdan beri sürekli servis yolundayım. Gerçekten çok sıkıldım bir an önce problemlerin çözülmesini istiyorum.

profile profile
23 Ekim 2023 08:45 (Şikayetten 19 saat sonra)
25 Ekim 2023 10:05

Herhangi bir dönüş yapılmadı.

02 Kasım 2023 12:27

Hala bekliyorum ama kimseden ses seda çıkmıyor.

02 Kasım 2023 12:31

Araçtan gelen trim sesi.

Yorumlar (5)

Ömür
Ömür

Hocam ben 2 senedir bu sorunlarla uğraşıyorum hep aynı nakarat 3 silindir motor bahanesi 3 kez motor kulağı değişti arıza onarıldı falan filan yine aynı sorunlar devam yine trim sesleri devam Allah'a havale ettim

Murat
Murat

Motor kulağı değiştikten sonrada düzelme yaşanmadımı

Ferhat

Gerçekten öyle. Bende pes ettim artık.

Turgay
Turgay

Aynısı bende var keç kere dedim normal diyorlar bakmıyorlar bakmıyorlar bakıyoruz diyen varsa yalan söylüyordur

Ferhat

Gerçekten öyle. 3 gün önce tekrar gorudum 2 gün araba serviste kaldı. İlk gün araba bıraktığın gibi duruyor dediler. 2. Gün arayıp arabada problem yok normal dediler. Çok severek aldım ama bin pişman oldum

Renault Clio 5 Yetkili Serviste Çözülemeyen Motor Ve Şanzıman Problemi

24 Nisan 2024 18:59
Musab sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 1.0 Tce

Musab
09 Mart 2024 19:50
Efe sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 22:31