Ahmet sonuçtan çok memnun

Renault Clio V 2020 Model 1 0 Tce Tpw Kontrol Ettirin Hatası

29 Haziran 2024 16:12
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Sivas Oflazlar Yetkili Servisinize ve Çözüm Merkezindeki Mehmet Bey'e ilgi ve çalışmaları için çok teşekkür ederim.”

87000 Renault Clio V 2020 model 1.0 TCe X-Tronic aracım TPW, ESC, ön fren ve yokuş kalkış kontrol ettirin arızalarını veriyor. Bu aracım tamamen servis bakımlı olmasına rağmen düzeltilemeyen bu sorunla karşılaşıyorum. Sürüş sırasında aracımın tekeri kaldırıma ya da taşa değdi tam bilmiyorum ve ilk kez o zaman bu uyarıyı yaktı. Teker basıncını sıfırlayınca bu uyarı gidiyor fakat daha sonra tekrar yakıyor. Teker havası, rot balans ayarı her şey normal. Ne yapacağımı bilmiyorum. Şu an Tokat'tayım ve aracı götürebileceğim yakınlarda hiçbir yetkili servis yok.

01 Temmuz 2024 08:34 (Şikayetten 1 gün sonra)
16 Temmuz 2024 08:48

Bunu bu sorunu yasayan diğer arkadaşlar için yazıyorum. Sorun gaz kelebeğinde çıktı. Bu parça bu modellerde kronik arızalı. Değiştirildi ve sorun düzeltildi. Çözüm merkezine ve yetkili servise teşekkürler

25 Temmuz 2024 09:07

Salih

Merhaba Ahmet Bey, benzer şikayetler bende de mevcut. Acaba sorun neymiş ve nasıl çözüldü acaba bilgi verebilirseniz memnun olurum, geçmiş olsun.

Cahit
Cahit

Merhaba. Ben de benzer sorunu yaşıyorum. Bana aküden olduğu söylendi. Akü değiştirdim ama tekrar oldu. O zaman ben de gaz kelebeğine yoğunlaşayım

Salih

Ben de aküyü değiştirdim şimdi servise götüreceğim sorununuz çözüldü mü acaba?

Ahmet

Bana da akü dendi, yetkili servise götürünce cihazla bakıldığında gaz kelebeğinde sorun buldular kronik bir arızaymış fakat başka kronik arıza da olabilir servise baktırın.

Berk sonuçtan memnun

Renault Clio Arızası! 2020 Model Araç

17 Eylül 2024 23:50
Soydan sonuçtan çok memnun

Soydan
25 Ağustos 2024 23:24
"Ankara Cihan Renault & Dacia Yetkili Servisindeki Hüseyin Usta ile ona yardım eden Veysel Usta'ya çok çok teşekkür ediyorum. Son derece titiz ve dürüst çalıştılar. Beni aracımla ilgili olarak uzun uzun ve sürekli bilgilendirdiler. Özellikle Hüseyin Usta'ya teşekkürlerimi iletiyorum."