Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 16:55

26 Ekim 2023 de Renault Clio techno Esprit alpine 1.0 tce X-tronic araç aldım. Araç şehir içi ortalama 10 litre yakıyor. Aldığımdan beri 3 depo yedi. Katalogda 6 litre civarı yazıyor. Servise görürdüm yapılan kontrollerde bir şey bulamadılar. Bu kadar çok yaktığını bilseydim asla almazdım.

profile profile
13 Kasım 2023 09:21 (Şikayetten 16 saat sonra)
01 Nisan 2025 13:56

Kaç ay oldu bu konu için Renault'tan arayan soran bile yok.

Yorumlar (7)

Ufuk
Ufuk

Abicim, bende 2025 model var, 9 litre den aşağı düşmüyor! Az önce birisi yazmış foruma 6 litre yakıyor demiş! 11 bin km oldu dahada azıttı vallahi! Ne olacak bu işin sonu ben anlamadım

Düzelmez arkadaşlar bu araçlar fazla yakıyor kesinlikle tüketici bu konuda yanıltılıyor. Daha önce Citroen Marka aracımda fabrika verilerini birebir tutturuyordum hatta daha az bile yaktığım oldu ama bu araçlar neredeyse fabrika verisinin Yüzde 40 ı fazla yakıyor. Ben şahsen LPG taktırdım bu şekilde yarıya düştü.

Erman

Ben de yeni aldım. Eski arabanın 2 katı benzin tüketimi var. İnşallah düşer. Diyelim. Bir de hangi istasyondan benzin alıyorsunuz?

Erman

2800 km oldu. 7,2 kadar düştü. Bundan sonra da düşer. İnşallah.

Sinem
Sinem

Merhaba yakıt tüketimi düştü mu?

Yasin
Yasin

Aynı sorun bende de var servis 3000 km den sonra düşer dedi ama şu an 3000 bine az kaldı düşeceğini hiç sanmıyorum gerçekten çok fazla km de 3 TL yakıyor

Ali
Ali

Aynı problemi bende yaşıyorum 16 gün oldu 4 depo bitirdim cuma günü servis götüreceğim bir sonuç alabildiniz mi km de 3 TL yakıyor Şu anda

Özge
26 Mart 2024 17:30

2024 Model Renault Clio Espirit Alpine Aşırı Yakıt Tüketimi

21 Nisan 2024 10:02
2024 Model Renault Clio Espirit Alpine Aşırı Yakıt Tüketimi
Danış sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio Benzini Su Gibi İçiyor

Danış