Ali sonuçtan memnun

Renault 2023 Clio Paspas Delinmesi

Renault 2023 Clio Paspas Delinmesi
29 Ağustos 2024 10:46
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunumu giderdiler markadan ve müşteri temsilcilerinden teşekkür ederim”

2023 model Clio aracımın daha araç 9000 km bile yapmadan surucu tarafındaki paspası delindi. Bu zamana kadar 4 adet farklı model aracı uzun süreler kullandım ama bu şekilde bir yıpranma ilk kez başıma geliyor. Renault markasının bu kalitede bir ürün kullanmasını yakıştıramadım. Şikayetim için bayiyle görüştüğümde ise paspasın garanti kapsamında olmadığını söylediler ve yardımcı olmadılar. Çevremdeki insanlar araçtan memnun musun diye sorduklarında tek güzel yanı bir sorun olduğu zaman müşterinin arkasındalar olarak cevap veriyorum

29 Ağustos 2024 14:47 (Şikayetten 4 saat sonra)
30 Ağustos 2024 18:21

Sorunumla ilgilendiler teşekkür ediyorum

31 Ağustos 2024 15:20

Sorunumu giderdiler markadan ve müşteri temsilcilerinden teşekkür ederim

Saniye
Saniye
Şikayeti Çözüldü

2023 model clio5 demir mavi aracımız var aracımızdan çok memnunuz fakat daha araba 10000 iken sürücü koltuğu paspası delindi serviste yardımcı olamadılar sahada deforme oldu bu duruma çok üzüldük aracımızdan çok memnunuz ilk defa böyle bir şey başımıza geldi

Ali

Renault Mais ile iletişime geçin yardımcı olacaklardır teşekkürler

Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Oğuzhan
06 Mart 2024 13:50
"Müşteri hizmetleri tarafından arandım. Delinmiş paspasları bayiden değişim yaptilar.cok yardımcı oldular. Teşekkür ederim."
Renault Clio 2023 Model Paspas Sorunu
Renault Clio 2023 Model Paspas Sorunu
Şakir sonuçtan çok memnun

Şakir
10 Ekim 2023 11:45
"Şikayeti yazdıktan sonra 1 hafta içinde değiştirdiler."
Renault Clio 5 Touch Paspas Delinmesi
Renault Clio 5 Touch Paspas Delinmesi
Kaan sonuçtan çok memnun

30 Mayıs 2024 12:13
"Renault Mais ailesine teşekkür ederim. Şikayetim yayına girdikten hemen sonra aradılar ve ürünün yenisini gönderdiler. Ermat Gaziemir personeline ayrıca teşekkür ederim (özellikle Gizem hanım çok güler yüzlü, çok ilgili ve çözüm odaklıydı, kariyerinde başarılar dilerim)"
Renault 2023 Clio Paspas
Renault 2023 Clio Paspas