Yafes sonuçtan hiç memnun değil

Megane 4 Joy: Sürekli Kapanan Radyo Ve Klima Ekranı Sorunu

Megane 4 Joy: Sürekli Kapanan Radyo Ve Klima Ekranı Sorunu
10 Aralık 2024 20:26

2023 model Megane 4 Joy sıfır araba aldım. Aldıktan sonra radyo ( aynı zamanda klima ekranı ) araç çalışırken kapanıp açılmaya başladı.
Servis güncelleme yaptı olmadı, değiştirdi yine sorun bitmedi hatta arttı.
Servis yenisine de güncelleme yaptı. Sorun artarak devam etti.
Firma sorunu çözmek yerine sürekli oyalıyor Fransa'dan cevap gelecek, teknik çalışma yapılıyor gibi.
Merkezi arayınca da bu sorunun genel bir sorun olduğu o yüzden uzadığı söyleniyor ama firma bilerek bu parçayı araçlarında kullandı ve kullanmaya devam ediyor. Parçalarda genel sorun olduğu için yenisi ile değiştirsede aynı sorun devam edecek.

Benim isteğim üst model ile değişimi ya da parçanın ücret iadesi.

profile profile
11 Aralık 2024 13:26 (Şikayetten 17 saat sonra)

Yorumlar (5)

Şahin

İyi günler Yafes Bey, aracınızın radyo problemini hukuki yollardan çözdüğünüzü yazmışsınız, nasıl bir yol izlediniz, Tüketici Hakem Heyeti'ne mi başvurdunuz, yoksa dava mı açtınız. Yardımcı olursanız Emsal göstermek istiyorum, dava sonuç belgesini göndermeniz mümkün mü?

Eyup
Eyup

Merhaba aynı sorunlar benim aractada var nasıl bir yol izlediniz rica etsem banada yardımcı olabilir misiniz can sıkıcı bir durum bu

Yafes

Merhaba. Firmadan çözüm bulamadıysanız. Hakem Heyeti'ne müracaat edin. Servis fişlerini, servisin cevaplarını. Teybi değiştirdilerse faturasını da ekleyin. Kolay gelsin

Şahin

Yusuf bey iyi günler. Aracınız da bulunan problem çözüldü mü? Aynı sorun benim araçta da var

Sorunu hukuki yollardan çözdüm

Megane 4 Radyo Ve Aydınlatma Sorunları

Abdullah
08 Kasım 2024 17:43
Megane 4 Radyo Ve Aydınlatma Sorunları

Renault Megane'da Sürekli Tekrarlayan Radyo Sorunu Ve Yetersiz Servis Çözümü

Yusuf
18 Kasım 2024 16:36
renault-meganeda-surekli-tekrarlayan-radyo-sorunu-ve-yetersiz-servis-cozumu-2.pdf
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 Radyo Problemi

Harun