Aylin sonuçtan çok memnun

Edirne Renault Servisi Bayisi

Edirne Renault Servisi Bayisi
08 Ocak 2024 13:26
Aylin'in Teşekkür Mesajı
“Öncelikle çok teşekkür ederim Sorunum Renault genel merkez ve Edirne bayinizde ki ekspertiz sorumlusu Batuhan bey tarafından çözüldü ve bugün aracımı teslim aldım Tekrar çok teşekkür ederim”

Edirne Renault bayisine 13 Aralık Çarşamba günü kaza yapmam sonucu aracımı servise bıraktım. Aracımda kasko olduğu için eksperin geleceğini söylediler. 18 Aralık Pazartesi gününe kadar arayan olmadı. Telefonlarıma da cevap verilmediği için Pazartesi günü bayiye gittiğimde dosyamı yanımda yeni açtılar. Eksper o hafta 22 Aralık Cuma günü geldi. O günden beri tampon olmadığı için aracım hala tamire alınmadı. 8 Ocak Pazartesi bugün yine bayiye gittim ve tamponun yurt dışındaki fabrikadan geleceğini, ancak ne zaman geleceğini bilmediklerini söylediler. Ben mağdurum, 1 aydır aracım tamir edilmiyor. Sorunuma çare bulunmasını istiyorum.

08 Ocak 2024 15:08 (Şikayetten 1 saat sonra)
08 Ocak 2024 17:36

Az önce Renault genel merkezden aradılar sorunumu Edirne de ki servise bildirip bilgi alacaklarını ve tekrar bana dönüş olacağını söyledi konuştuğum kişi bayağı ilgili bir konuşma oldu Umarım aracıma en kısa sürede kavuşurum

10 Ocak 2024 19:54

Teşekkür ederim

16 Ocak 2024 13:50

Sezer

Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun, bende sizinle aynı durumdayım aracıma eksper onay verdikten sonra Edirne servis tarafından 24 kasımda siparişler geçildi ve bekliyorum. Renault diyalog yurt dışı parçaların ne zaman geleceği bilgisini veremiyor. Gerçekten şaka gibi Renault sıfır araç satıyor yedek parçasını temin edemiyor.

Sezer sonucu yetersiz buldu

Renault Yedek Parça Tedarik Sorunu

05 Mart 2024 15:24

Renault Servis Sürecinde Yaşanan İletişim Sorunları

İrem
08 Ocak 2025 16:35
Renault Servis Sürecinde Yaşanan İletişim Sorunları
Eren sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 08:43