Ray Sigorta Konut Kaskosu Fırtına Ödemesini Yapmıyor

22 Kasım 2023 16:121.866

Ray sigortadan mart ayında bir konut sigortası yaptırmıştım. Kapsamlı bir police düzenledik. 2 kasim da Mersin de fırtına yaşandı ve bu sebeple evimin camlarında pencerelerinde hasar oluştu. Evi su bastı ve parkeler şişti. Pencere neredeyse düşüyordu. Ancak Ray Sigorta bugün sadece izolasyon klozunu kullanarak 2500 TL yatırdı. Sebep sorduğumda ise verdiği cevap fırtına kategorisinde bir afet değilmiş şiddetli rüzgar dendi.
Meteorolojiden aldığımız bilgiye göre Mersin 85 km/h Tarsus ise 49 km/h hiz ile almış rüzgarı. Meteoroloji 40 -60 km/h hızdaki hava olayını rüzgar fırtınası olarak tanımlarken siz nasıl bu fırtına değil ödeme Yapamayız dersiniz. O zaman size sorarım ben evimi niye kaskoladım. Zaten Mersin'in görüp göreceği en üst segmentte bir afetti bu. Ne olması gerekiyor ödeme yapmanız için kasırga çıkması mi. O zaman da yetkililere ulaşamıyoruz dersiniz. Acilen üstünüze düşeni yapın. Yoksa mahkemelik olacağız. Eğer police kesip para almayı biliyorsanız doğru ekspertiz doğru ödeme yapın.

22 Kasım 2023 16:15 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımıza gerekli bildirimler yapılmıştır. Çözüm konusunda sizinle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

Fulden
22 Kasım 2023 18:03
Eki aç

Benim için bu cevap kabul değil. Çözüm istiyorum. Fırtınanın şiddeti yeterli değilin açıklamasını istiyorum. Buraya yazın herkes görsün. Ben evimi kasko ettirdim. O zaman depremde de depremin şiddeti yeterli değil çıkın işin içinden.

Ray Sigorta Konut Kasko Poliçesi

7 Haziran 2024 12:341.840

Hasar dosyam ile ilgili eksper tarafından gelinip bakılmış teminatlarımın olmasına rağmen çok komik rakam uygun görülmüş...

Yeni Yapılan Konut Sigortasında Hasarın Karşılanmaması Ve Bilgilendirme Eksikliği

14 Ağustos 2025 18:21999

04/08/2025 tarihinde Adana-Çukurova’daki yeni evime, 1408407600 poliçe numarasıyla Ray Sigorta’dan konut sigortası yaptı...

Ray Sigortanın Ev Hasarında Yardımcı Olmaması

29 Temmuz 2024 00:501.850

10 yıldır Ray Sigorta müşterisiyim. Konut sigortam, kasko, trafik, DASK vs....

21 Mayıs 2025 11:26534

"Geri dönüş sağlandı, çözüme ulaştırılmaya çalışılsa da o kadar uzun zaman geçti ki kendim yaptırdım. Keşke buraya gerek kalmadan daha hızlı çözüm üretip, kendim uğraşmak zorunda bırakılmasaydım."

Tümünü Gör
Ray Sigorta Firmasının Mağdur Etmesi!

Ray SigortaFirmasının Mağdur Etmesi!

Funda
Ray Sigorta Müşterilerini Yarı Yolda Bırakır!

Ray SigortaMüşterilerini Yarı Yolda Bırakır!

Tc Mehmet
Ray Sigorta Bahsi Geçen Araba Değil De Bomboş Teslim Edilen İkame Araç!

Ray Sigorta BahsiGeçen Araba Değil De Bomboş Teslim Edilen İkame Araç!

Sevda
Ray Sigorta'dan Şikayetçiyim!

Ray Sigorta'danŞikayetçiyim!

Safa
Ray Sigorta Cevap Yok, Telefonu Açan Yok!

Ray Sigorta CevapYok, Telefonu Açan Yok!

Niyazi
Ray Sigorta Su Borusu Hasarı Ödenmemesi