Ray Sigorta Konut Acil Destek Biriminin İlgisizliği

14 Temmuz 2024 10:26

Merhabalar, dün sabah uyandığımda alt kattaki komşum tavanından su damladığını söyledi. Ben de günlerden 13 Temmuz Cumartesi olduğu için hemen sigorta şirketini aradım ve acil destek talep ettim. Zira 8-9 senedir evim sigortalı, şimdiye kadar 1-2 kez işim ya düşmüştür ya düşmemiştir ve Türkiye'de sigorta yaptırmanın ne kadar gereksiz olduğunu, vatandaşın neden sigorta yaptırmadığını, devletimizin neden zorla dayattığını şimdi anladım! Telefonu açan hanımefendi başından atıyor, diğeri burnundan kıl aldırmıyor. Burası acil destek hattı, meşgul etmeyin diyor. Benim işim acil değil mi? Sonra 3 saat sonra dönüyorlar, poliçenizi göremedik o yüzden işlem yapamıyoruz. Bu sene yenilememişsiniz dediler. Ben dedim hanımefendi, poliçe önümde, gözlerim görüyor. Yardım etmek istemiyorsanız başka bahane bulun. O dalga geçiyor. Sinirli sinirli, yardım istiyorsanız numara vereyim, meşgul etmeyin hattı diye yükseliyor. Aynı çalışanlar devlet dairesinde çalışanlar gibi üstten üstten konuşup başından atıyorlar. Sonrası daha vahim; akşam saat 5 yani tam 9 saat sonra eksper arıyor, kapıya kadar gelmiş beyefendi ama yukarı çıkmıyor, binanın dışından resim çekip gidiyor! Sonra neden yukarı gelmiyorsun, ne yapacağız? Mağduruz diyorum, tesisatçı çağırın diyor. Biz bu saatte bulamayız! İnsanlarla dalga geçiyorlar. 3 kuruşluk su kaçağında insanları mağdur eden Ray Sigorta, büyük bir depremde sağ kalırsak sizce yardımcı olur mu? İyi ki deprem sigortamı yenilememişim, keşke ev sigortasını da yenilemeseydim!

16 Temmuz 2024 09:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımıza gerekli bildirimler yapılmıştır. Çözüm konusunda sizinle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

Ersin
Ersin
12 Ağustos 2024 13:58

Teşekkür ederiz sorunumuz biraz geçte olsa çözüldü.

Ayten sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 13:06

07 Ekim 2024 17:26
Saygın sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2025 13:20
sigorta-sirketinin-hasar-dosyasi-ve-eksper-ilgisizligi-magduriyeti-3.jpg