QNB Finansbank Avukat Yardımıyla Borç Yapılandırması

26 Ağustos 2024 14:18

31.000 TL kredi borcum var ve 90 gündür çalışmadığım için ödeme yapamadım. Avukat B**** E*******, borcunuz hukuk bürosuna devredilmiştir, icra takibi başlatılacaktır. Acil dönüş yapınız diye mesaj attı. Ben de dönüş sağladım ve borcu kapatmak istediğimi, nasıl bir yol izleyeceğimle alakalı bilgi almak istedim. Bana borcu zaten 90 gün geciktirdiğimi ve borcun tamamını ödemem gerektiğini söyledi. Bana ödeme konusunda yardım etmelerini, belirli bir taksit ile ödeme yapabileceğimi söyledim. Bana kredi kartına taksit yaparak ödeyin dedi ama gerçekten benim 31.000 limitli kartım olsa ve bu borcu ödeyebilecek durumum olsa ödemez miyim? Sizce herhangi bir süre vermeden haciz gönderileceği söylendi. 23 yaşındayım, herhangi bir mal varlığım yok, üniversiteyi yeni bitirdim, iş arıyorum, çalışmıyorum. Ayın 15'inde elime para geçecek, o zaman taksitlendirip parça parça ödeyebilirim. Hukuk bürosunun üslubunu beğenmedim, benimle anlaşmaya bile çalışmadı. Ben zaten çalışmaya başlayınca bütün borcu ödemek istiyorum ama böyle giderse borcu ödeyemeyeceğim. Bir de araya iznimi almadan ailemi karıştırmaya çalışıyorlar. Banka bana icra takibi mesajı bile atmamışken hukuk bürosu bana ulaşıyor. Ödemeyi kredi kartı ile yapmamı istiyor. Ödeme seçenekleri için bana yardımcı olursanız sevinirim. Sorunun ortak bir kararda çözülmesini rica ediyorum.

26 Ağustos 2024 14:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Sinan
Sinan

Sonuç ne oldu kardeşim ödemede kolaylık sağladılar mı

Songül sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 09:49
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 18:04

Hukuk Bürosunun Haciz Israrı Ve Tehditkar Tavırları