Engelli Babamın Banka İşlemleri Ve Kredi Kartı Mağduriyeti

11 Kasım 2024 09:33

%96 engelli olan babam'ın işlemlerini yapabilmek için mahkeme kararıyla vasi olarak atandım. Süreç içerisinde QNB QNB Finansbank da olan hesabımız kısıtlandı, kredi kartımız kapandı. Elimde mahkeme kararı olması na rağmen babamın tek geliri olan emekli maaşını 1,5 ayda çekerek yeterince mağdur edildik. Sonrasında bu düzenin böyle olacağı online kanalları kullanamayacağım ve banka kartı ile para çekemeyeceğimi söylediler. Bu işlem yeterince zor ve saatlerce bankada bekletiliyorum. Hukuki olarak Banka kartı çıkartma yetkim şifre oluşturma yetkim var iken nasıl oluyor da banka bu işlemlere engel oluyor. Bu konu dışında şu an 2. Olarak en mağdur edildiğimiz nokta kredi kartımız iptal edildi. Ve borcumuzu bile doğru düzgün öğrenemiyoruz, borcu taksitlendiremiyoruz zaten emekli maaşı ile geçinmeye çalışırken ki o maaşı da 1,5 ayda çekebildik QNB Finansbank sağ olsun yıllardır bu banka ile çalışan babamı mağdur ediyorlar. Telefon ile arayın diyorlar, telefonla aradığımızda yetkiniz kısıtlı şubeye gidin diyorlar. Şubeler bu konuda biz işlem yapamıyoruz telefon ile ulaşmanız lazım diyor ve çare olmayan bir döngünün içindeyim görüşebileceğim bilgili bir muhatap bulamıyorum. Kredi kartımızı kullanıma kapatıp, hiçbir seçenek de bulunmuyorlar, bu konu hakkında kimse ile görüşemiyorum. Başta şikayetimi bu merciye yazıyorum ancak çözüm bulunamadığı anda CİMER, Tüketici Hakları gibi mercilere başvuracağım. Nasıl oluyor da mahkeme kararının hiçbir gerekliliğini yerine getirmiyorlar? Bu konu hakkında acil çözüm ve dönüş istiyorum.

11 Kasım 2024 09:35 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Sena
Sena
12 Kasım 2024 17:14

Cep numarasının aranması gerekiyor. Ev numarasını aramışsınız. Sonu 8418 olan cep numaramızı arayın lütfen

Hakan
Hakan

Merhaba bende babamın vasiliğini aldım, siz nasıl hallettiniz bu süreci

Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Mahkeme Kararına Rağmen Banka Engeli

22 Ekim 2024 11:08
Veli sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2023 14:25

13 Ekim 2024 07:09