Furkan
24 Kasım 2024 14:29

Vodafone ile yaşadığım problemden dolayı 10GB 212 TL'ye Pttcell e numara tasıma başvurusunda bulundum. İlk mesaj geldi 4 gün içerisinde gerçekleşecek diye. Sonrasında işlem durdurulmuştur mesajı geldi. Ondan sonra Vodafone aradı 15 GB 200 TL teklifinde bulundu, durdurulmuş mesajı geldiği için kabul ettim Vodafone teklifini. Sonradan Pttcell yine mesaj attı 4 gün içinde geçiş olacak diye. Aradım durdurulmuş dendi, iptal olmuyor mu dedim. PTT şubesine gidin dedi. Pazartesi gidebileceğim ancak. Yeni mesaj geldi. Salı günü açılıyor diye. Tekrar Vodafone aradım onların işlemi onaylamama ihtimalleri var mı diye. Kendilerinin bir şey yapamayacağını dün taahhüt kabul edildiğinden 396 TL cayma bedeli çıkacağını belirtti. İletişim probleminden kaynaklı bedeli yine ben ödüyorum. Çözüm bekliyorum.

İlker
İlker

Bu mesaj bana da geldi ama ben hattımı taşımaya almadım nedense ansızın mesaj geldi hattınızı taşıyacağız diye yalan mı doğru mu bilmiyorum

19 Mart 2025 16:27
Ziya sonuçtan çok memnun

Pttcell Taahhüt Sonunda Haksız Cayma Bedeli Ve Müşteri Hizmetlerinde Bilgi Kirliliği

08 Mayıs 2025 23:43
"Tüketici Hakem Heyeti süreci olumsuz diye sonuçlandırıp e tebligat tarzı bir bilgilendirme yaptı aynı gün Pttcell müşteri memnuniyeti adına ücret iadesine karar verdi Tüketici Hakem Heyeti ücret iade edilmez Pttcell haklı derken Pttcell hayır ben hatalıyım diye alçakgönüllülük yapıp ücreti iade etti Pttcell e teşekkür ederim"
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Pttcell Taahhüt Bitimine Yakın Numara Taşıma Sonrası Haksız Cayma Bedeli Ve Fatura Tutarı

Ayşegül
03 Haziran 2025 18:06
pttcell-taahhut-bitimine-yakin-numara-tasima-sonrasi-haksiz-cayma-bedeli-ve-fatura-tutari-1.jpg