Mahmut
16 Nisan 2024 19:09

Pttcell faturasız Bereket tarifesini kullanmaktayım. Bereket tarifesi kapatıldığı için kampanyalar yok ve Bereket tarifesi kullananlar mağdurlar. Lütfen yeni paketler yapın, bize yeni Bereket paketleri sunulsun. Her yöne 1500 dakika, 1500 SMS ve 12 GB paketini kullanıyordum. Paket kendiliğinden iptal edildi. Bereket tarifesini yeni abone alımına kapatabilirsiniz, bunu anladım; ancak neden bu tarifeyi kullananlara yeni paket çıkarmıyorsunuz?

27 Nisan 2024 07:16

Pttcell her şeye çok zam yapıyor ben bu zamlardan pahalılıkdan çok şikayetçiyim hiç memnun değilim bu adeta sizi istemiyorum çıkın gidin hattınızı başka operatöre taşıyın dercesine Youtube.com sınırsız veriyor faturalılara faturasız hatlara bir şey yok bereket Tarifesi müşteri alımına kapalı kampanyalarda hiç güncelleme yok sade paketler parlayan paketlere 100 de yüz zam var gerçekten Pttcell siz her şeyi uçurdunuz çok aşırı yükseltiniz paketler aynı siz fiyatları ucuruyonuz paketlerinde yuksetin 1500 dakika yapın Youtube.com'u faturasız hatlarada verin nevar yani çok mu şey istedik

Zülküf
19 Aralık 2023 18:12
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Pttcell Fatura Fazla Ücretlendirilmesi

Ahmet
29 Haziran 2023 21:02
Semina sonuçtan hiç memnun değil

Semina
29 Nisan 2024 14:48