Nihat
03 Ağustos 2024 18:36

23.07.2024 tarihinde internetten bir ürün sipariş verdim aynı gün PTT kargoya verildi 3 günün sonra 26.07.2024 tarihinde dağıtıma çıktı fakat İzmit pkdm ye bağlı dağıtıcı teslim etmeden ürün geri gönderdiler. Adres yetersiz olduğu için neden aranmadığı mı sordum Arama ücretli dediler firma arama ücreti talep etmemiş neyse tekrar adres değişikliği yaptık ve İzmit OKS'm deki şef ile görüştüm ve dağıtıcı arkadaş sizi arayacak dedi ve ürün tekrar firmaya gitti. 01.08.2024 tarihinde tekrar ürün İzmit'e geldi. 03.08.2024 tarihinde ise saat 10:24 te dağıtıma çıktı diye mesaj geldi fakat bana yine teslim edilmedi. Sisteme baktığımda ise benim kargo cihetten gönderi çıkarıldı yazısını gördüm... Artık bıktım usandım PTT İzmit pkdm beni ürünümü teslim etmeyerek rezil etti... Bu sorunumun acilen çözülmesini istiyorum!

03 Ağustos 2024 18:41

PTT Kargo Teslimat Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Osman
01 Ağustos 2024 14:47

04 Eylül 2024 13:14
Emre sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 00:12
PttAVM Kategorileri