Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
07 Temmuz 2024 18:29

Epttavm sitesinden aldığım Uğur marka derin dondurucu eve geldiğinde hem onu hem de yan tarafı ezik şekilde elime ulaştı. Dolabı getiren kargo şirketine sorduğum zaman sorumluluk kabul etmediler. Daha sonra PTT'yi aradım, onlar da kabul etmiyor. Fotoğrafları da mevcuttur.

Hem Epttavm hem de getiren PTT kargoya şikayetlerimi iletiyorum. Epttavm'den bu saatten sonra kesinlikle alışveriş yapmam. Çünkü arkasında durmuyorlar. Dolap ezik şekilde evde bekliyor, kullanmadım, kutusuyla beraber duruyor ve bu yüzden komşudan dolap aldık. Emanet onlara ellerimizi koyduk, bizi perişan ettiler.

07 Temmuz 2024 18:11

Epttavm'den sitesinden aldığım Uğur marka Derin Dondurucu eve geldiğinde hem önü hem de yan tarafını ezik şekilde elime ulaştı. Dolabı getiren kargo şirketine sorduğum zaman sorumluluk kabul etmediler. Daha sonra PTT Awmyi aradım onlar da kabul etmiyor. Fotoğralarıda mevcuttur. Hem Epttavm hem de getiren PTT kargoya şikayetlerimi iletiyorum. Epttavm'den bu saatten sonra kesinlikle alışveriş yapmam ve sizlere de tavsiye etmiyorum çünkü arkasında durmuyorlar dolap ezik şekilde evde bekliyor kullanmadım kutusuyla beraber duruyor ve bu yüzden komşudan dolap aldık emanet onlara ellerimizi koyduk, bizi perişan, rezil, rüsva ettiler. Hakkımı helal etmiyorum, aldıkları parayı da haram ediyorum.

07 Temmuz 2024 18:09

Ek

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
04 Ocak 2024 21:55

Kargo Teslimatı Ve Kurulum Hizmeti Eksikliği

Merve
12 Haziran 2025 15:23
Kargo Teslimatı Ve Kurulum Hizmeti Eksikliği
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
10 Temmuz 2024 14:55
Epttavm Ve Mağazalarından Şikayetçiyim
Gulsah sonuçtan hiç memnun değil

Gulsah
16 Mart 2024 16:20
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Epttavm Ve Regal Derin Dondurucu

Savaş